Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jste si nejistá svou vaginální vůní? Takhle se můžete připravit na orální sex

  • 4. července 2020 | 06:00

    Orální sex je téma, které se asi nikdy neomrzí. Je tu totiž spousta úhlů pohledu, ze kterých se dá na něj pohlížet. Nyní mám na mysli orální uspokojení, které muž poskytuje ženě, tedy to, které bychom si měly užívat, jenže je tu bohužel jedno velké ALE.

    Přestože je pro většinu žen orální stimulace jedním ze zásadních způsobů, jak dosáhnout orgasmu – a je nám to nadmíru příjemné – jsou tu věci, které nám straší v hlavě. Nedokážeme se kvůli tomu uvolnit. Trápí nás, jak partnerovi voníme a jak chutnáme a jestli je to v pořádku.

  • Kde se ten pocit nejistoty bere?

    Autor: iStock

    Jádro pudla, jak se říká, leží často hluboko, hluboko v minulosti. Přesněji v tom, jak jsme byly odmalinka vedeny k tomu, co je vagina. Pokud jste slýchala, že je to něco, co by se mělo skrývat, co je fuj a nezasluhuje si pozornost, pak máte i v dospělosti pocit, že vaše tělo není hodné obdivu a nezaslouží si potěšení. Takový způsob výchovy zásadně ovlivňuje i váš sexuální život. Přestože se během života snažíte odpoutat se od těchto vžitých tvrzení a dospějete k tomu, že to je hloupost, někde vzadu to stále je a občas to na mysli vytane, obvykle v nejnevhodnější chvíli...

  • Přeprogramujte se

    Autor: iStock

    Pokuste se příště, až vám v hlavě naskočí nejistota v okamžiku, kdy bude váš partner mířit k vašemu klínu, myslet na to, že veškeré pochybnosti ohledně toho, jak voníte, chutnáte nebo vypadáte, jsou jen naprogramovány prudérní společností a výchovou. Okolí se vás snažilo přesvědčit, že byste se měla stydět za své tělo, ale vy dobře víte, že je to nesmysl. Stačí se jen zdravě naštvat a najít v sobě tu sílu se tomu postavit a své tělo milovat. A nechat partnera, aby ho hýčkal a zbožňoval.

    Podívejte se na skvělou ódu na vaginu:

    Video se připravuje ...
    Trochu erotická, trochu vtipná. Óda na vagínu letí světem • VIDEO: Libresse Sverige

  • Podívejte se na ni

    Autor: iStock

    Každý člověk musí začít u sebe, ať už se to týká čehokoliv. Stejně tak je důležité, abyste měla ráda samu sebe, až pak můžete mít ráda všechny ostatní. Jestliže máte nějaké pochybnosti o tom, jak vaše vulva vypadá, chutná nebo voní, musíte s ní navázat bližší vztah. Vezměte zrcátko a podívejte se na ni. Může to znít divně, ale můžete sama vyzkoušet, jak chutnáte nebo voníte. Neberte si příklad z pornografie, každá žena vypadá jinak, to je na tom to nejkrásnější. Ani jedna vulva není totožná s jakoukoliv jinou. Buďte na ni pyšná, mějte ji ráda a hýčkejte ji. A nechte partnera, aby dělal totéž.

    Podívejte se na zajímavý animák o klitorisu:

    Video se připravuje ...
    Animovaný film o klitorisu odhalil to, co jste možná nevěděli. Podívejte se! • VIDEO: youtube

  • Praktické hygienické rady

    Autor: iStock

    Vagina je úžasný orgán, který se dokáže o svou hygienu postarat sám. Pokud se budete snažit vnitřek vymývat mýdly, je jisté, že se vagina vzbouří. Narušujete její prostředí, a to nedopadá dobře. V každém případě venkovní část vulvy je úplně v pořádku omývat, a to nejlépe vodou nebo speciálními přípravky. Na malých stydkých pyscích se totiž mohou usazovat odumřelé bakterie, které se hromadí i kolem klitorisu, a to jsou ty potvůrky, které mohou způsobovat nepříjemný odér.

  • Co dělat, aby vagina byla jako ze žurnálu?

    Autor: iStock

    Jsou další aspekty, které lze zařadit do denního programu a jež mají vliv na to, v jaké pohodě se nachází vaše vagina. Oblékejte bavlněné prádlo, nenoste pravidelně tanga, spěte nahá nebo ve volném oblečení, ve kterém může vaše tělo dýchat. Kouření také není nejlepší a pokud možno se snažte stravovat se zdravě. I jídlo má velký vliv na to, jak chutnáte. Během dne nebo před orálním sexem můžete použít speciální vlhčený ubrousek. Dodá vám to více sebevědomí, pokud je to potřeba. Samozřejmě že jistý zápach může signalizovat opravdový problém, proto v těchto případech vyhledejte odbornou pomoc. 

Diskuse ke článku
.