Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Branky, body, kokoti: Šovinista Maroš, uvadající Světlana! A kdo tu vlastně menstruuje?

Video se připravuje ...
21. června 2020 | 10:00

Tentokrát to prostě nešlo jinak! Prasák týdne přišel ze Slovenska a ne, není to Babiš. Nejblbější etudu předvedl herec Maroš Kramár. Ten, který si myslí, že je normální sahat ženám okolo sebe na zadek, a nechápe, co je na tom špatně. 

I když manažer a konzultant Vadim Petrov se taky předvedl jako velký mudrc a měl, pokud jde o prasáka, dost namále. Posuďte sami – dejte si další díl vašeho oblíbeného pořadu Branky, body, kokoti.   

Zdravíme také spisovatelku J. K. Rowling, kterou asi na chvilku někdo zaklel, a slovenského ministra zdravotnictví Marka Krajčího za jeho moderní názor na interrupce. 

Věcí, které nás točí, je spousta, a rad na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích ve 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

 Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>

Autor: red
Video se připravuje ...