Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vzrušte ho bez použití rukou! Tyhle tipy ho dostanou do varu

  • 6. dubna 2019 | 06:00

    Vzrušení se dá v člověku vyvolat všemi možnými způsoby. Každý má nějakou svou libůstku, která ho vzrušuje víc než cokoli jiného, ale pokud po někom toužíme, může jen jeho přítomnost být jako elektrický proud bez toho, aby se nás vůbec dotýkal.

    Zkuste tedy jednou vzrušovat jeden druhého bez použití rukou. Jde to a je to velmi zábavné, vaše kreativní a hravé já se tady může pěkně vyřádit. Nechte se inspirovat těmito nápady, ale už je na vás, jaký osobní detail k tomu přidáte.

  • Sexy hříva

    Autor: iStock

    Pokud máte dlouhé vlasy a pořád je nosíte v culíku, měla byste změnit taktiku, aspoň na milostnou předehru. Nejenže muži milují vaši bujnou kštici, ale můžete vlasy použít jako nástroj potěšení. Jemné šimrání po celém těle, kterým můžete svého partnera laskat, je skvělou technikou, při které nepotřebujete ruce.

  • Šikovná nožka

    Autor: iStock

    Když pomineme fakt, že "fetiš na nožky" není vůbec ojedinělou záležitostí, tak nohama dokážete spoustu nevídaných věcí. Když někdo dokáže nohama namalovat celé umělecké dílo, neměl by pro vás být problém použít je k tomu, aby šílel slastí. Jemné dotyky nohou, masáž na těch správných místech, svůdné pohledy a uvidíte, co se bude dít...

    Podívejte se na ódu na vaginu, stojí za to:

    Video se připravuje ...
    Trochu erotická, trochu vtipná. Óda na vagínu letí světem • VIDEO: Libresse Sverige

  • Slovní orgasmus

    Autor: iStock

    Slova jsou mocné afrodiziakum, také tón a způsob, jakým je vyslovujete. Někomu stačí, když budete předčítat pravidla Člověče, nezlob se v maďarštině, ale pokud tohle nezabere, potom máte i další možnosti. Můžete mu detailně popsat scénář toho, jak byste si představovala vaše milování, nebo sáhněte po erotických povídkách a předčítejte je nahlas jeden druhému.

    Podívejte se na tajný tip Tarry White:

    Video se připravuje ...
    Pornoherečka radí: Tajný tip, který používám, a pomůže vám k bombastickému sexu • VIDEO: BPŽ

  • Tělesná blízkost

    Autor: iStock

    Můžete položit partnera na záda nebo na břicho a obkročmo si kleknout nad něj. Rukama se budete zapírat, takže ty používat nemůžete, ale celý zbytek těla použijte jako nástroj k laskání. Svá ňadra otírejte o celý povrch jeho těla, zapojte i stehna, bříško. Je to trochu fyzicky náročnější aktivita, ale třením těla o tělo působíte vzrušení i sama sobě.

  • Horký dech

    Autor: iStock

    Jistě jste si všimla, jak se váš dech při vzrušení zrychlí. A tím, že srdce bubnuje jak na rockovém koncertě, se zvýší i tělesná teplota, a tak i váš dech bude horký. Foukání, dýchání a jemné vzdychání spojené s vydechováním jsou dalším způsobem, jak dostat vašeho milého do varu. Jsou místa na těle, která jsou k tomuto způsobu vzrušování přímo dělaná.

  • Všetečná ústa

    Autor: iStock

    Na jazyk nemůžeme zapomenout – a celkově na ústa i se zoubky. Šmejděním jazyka po citlivých místech na těle, jemným kousáním, sáním a tlakem, který při líbání používáte, můžete rozehrát velmi vzrušující partii. Používat můžete jen špičku jazyka nebo celou jeho plochu, pokud vás to nebaví jen tak nasucho, polijte ho medem, pocákejte šlehačkou… Je to vaše hra a vaše pravidla.

Diskuse ke článku
.