Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pornoherečka radí: Venušiny kuličky noste jako já na nákup. Partner bude šílet a vy taky

Video se připravuje ...
VIDEO: BPŽ
6. prosince 2018 | 06:00

Venušiny kuličky jsou jednou z erotických pomůcek, které nám ženám mohou posloužit dvojím způsobem. Přesto je ještě mnoho žen, které se k jejich používání zatím neodhodlaly. Tarra White mi tentokrát vysvětlila, jak je možné je použít třeba při sexu nebo nákupu v sámošce.

„Při sexu můžete použít Venušiny kuličky v případě, že budete využívat více otvorů. Nedovedu si představit, že by v sobě měla žena Venušiny kuličky, a do toho ještě muže, to by musela být superžena. Myslím si, že největší sranda je vzít si je a jít třeba do obchodu,“ smála se Tarra White.

Jak to funguje?

Princip Venušiných kuliček je v tom, že po vložení do vaginy při pohybech vytvářejí vibrace. Je to díky tomu, že v jedné z kuliček je ještě jedna, která právě způsobuje vlnění.

Venušiny kuličky na dálkové ovládání

„Dneska se už vyrábějí i takové, které jsou na dálkové ovládání, takže je fajn, když si to dáte dovnitř a jdete s partnerem třeba na večeři do restaurace. On sedí proti vám u stolu a místo toho, aby si hrál s telefonem, hraje si s dálkovým ovládáním a je to docela zábava,“ prozradila nám Tarra své triky. Je tedy na vás, jak budete Venušiny kuličky používat, protože tak jako tak posilují pánevní dno a pomohou vám po porodu či prostě tehdy, když potřebujete zpevnit pánevní svaly.