Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tlustí lidé mají skvělý sex a mají ho hodně! Aspoň podle téhle modelky

29. listopadu 2018 | 06:00

Tess Holiday je americká influencerka a plus size modelka, která doufá, že změní názor společnosti na lidi s nadváhou. Vedle toho, že na svém profilu na sociální síti postuje fotky, které jsou bez retuší, také tvrdí, že není pravda, že by nadváha vadila v aktivním a velmi plodném sexuálním životě.

Tess Holiday je třiatřicet let a v mládí byla kvůli své tloušťce šikanována ve škole, a dokonce kvůli tomu školu opustila. Toužila stát se modelkou, a to se jí podařilo díky tomu, že založila na sociální síti hnutí #effyourbeautystandards, které nabádá ženy jako ona k tomu, aby se nestyděly za své křivky a vystavovaly je na odiv. Má už dva miliony fanoušků, toho si všimla také modelingová agentura – a podepsala s ní smlouvu. „Když mi někdo řekne, že něco nemůžu, chci to ještě víc a jsem dost tvrdohlavá a urputná na to, abych to dokázala,“ prohlásila Tess.

Stotřicetikilová modelka se velice otevřeně vyjadřuje také o sexu. „Sex je skvělý, hlavně teď, když jsem se naučila milovat své tělo. Pravidla podle mě do ložnice nepatří, pokud vše, co děláme a s čím experimentujeme, je příjemné oběma stranám, tak proč do toho nejít? Měla jsem v životě hodně špatného sexu, takže je to skvělé, že teď si ho užívám,“ svěřila se Tess. Vyvrací také tvrzení o tom, že "lidé při těle" nemají sex. „Tlustí lidé mají sex, hodně sexu a je super,“ vyjádřila se.

Tess se původně jmenovala Ryann Hoven, ale přejmenovala se na Tess Munster. Příjmení Holiday začala nosit až po svatbě se svým australským manželem, to bylo před třemi lety. Jejich sexuální život musí být opravdu divoký. „Je těžké vyrovnávat se s tím, že si lidé neustále dělají z mé postavy legraci nebo mě uráží, ale stejně tak je těžké po noci plné sexu s mým manželem chodit s roztřesenýma nohama po Las Vegas,“ napsala na svém Instagramu.

Tess po letech konečně miluje své tělo a vypadá to, že její tělo miluje hodně lidí. Má opravdu hodně fanoušků. Objevila se na několika titulních stranách časopisů a je pravidelně v talk show v televizi. Zde hlásá svou životní filozofii. Podívejte se do naší galerie, Tess se ráda fotí téměř nahá!