Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

5 mýtů o pubickém ochlupení. Věříte, že sex s chloupky je horší?

  • ..
    16. května 2017 | 06:00

    Pubické chloupky některé ženy považují za svého nepřítele. Holení, pupínky, podrážděná kůže, pečlivá starost o to, abychom jim daly nějaký tvar. Jsou ženy, které si své chloupky hýčkají. Kobereček lásky, jak se jim také někdy říká, je ovšem opředen několika mýty, které rozhodně nejsou pravda.

  • Pubické chloupky brání sexuálnímu prožitku


    Autor: shutterstock
    V tomto bodě záleží na tom, jak moc intenzivní kontakt a dotek žena při sexu potřebuje. Bez chloupků je kůže mnohem citlivější, a proto spousta žen tuto variantu preferuje. Chloupky rozhodně neblokují prožitek, jen je trošičku jiný.

  • Chloupky mají stejnou barvu jako vlasy


    Autor: shutterstock
    Toto je jeden z největších mýtů. Barva vlasů a pubického ochlupení vůbec nemusí být stejná. Mnohem jasněji to poznáte podle barvy obočí. Podle toho se ve valné většině případů nemůžete zmýlit.

    Video se připravuje ...
    Proslavily ji pubické chloupky, teď se stala téměř ve čtyřiceti matkou • VIDEO: Tereza Kovářová

  • Zarostlé přirození není sexy


    Autor: shutterstock
    Tohle záleží jedině na vašem partnerovi. Některým mužům se ochlupení líbí a doslova je vzrušuje. Je také dokázáno, že na chloupcích vznikají feromony. Ty mohou muže silně přitahovat.

  • Chloupky nikdy nepřestanou růst


    Autor: Shutterstock.com
    Chloupky nejsou jako vlasy, takže pokud se rozhodnete nechat si narůst menší chlupatou ozdobičku, potom pamatujte na to, že chlup dorůstá vždy na jistou délku, která je jiná u každého jedince. Jakmile doroste svého maxima, vypadne. Během života mohou řídnout a tenčit se.

  • Pokud máte citlivou pleť, neměla byste se holit


    ...
    Autor: shutterstock.com
    Citlivá kůže není důvod k tomu, neholit se, jen musíte zvolit jemnější přístup. Používat přípravky, které zmenší riziko zarudnutí: jako speciální holicí krémy. Možná by pro vás bylo lepší zvolit jiný druh depilace než holení, například vosk nebo laser.

     

     

Diskuse ke článku
.