Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexuální poloha, pro kterou máte slabost, o vás prozradí vše!

  • 18. června 2016 | 06:00

    Jakou sexuální polohu máte nejraději, bez které není žádné vaše milování dostatečně uspokojivé? Promyslete si, co v posteli milujete! Hodně to prozradí o vaší povaze.

  • Misionářská

    Autor: shutterstock
    Dámy, které milují tuhle polohu, hledají intimitu. Potřebují vidět partnera a navázat s ním spojení. Líbání a hledění si vzájemně do očí, tohle propojení je pro tyto dámy tak důležité, že bez toho není sex pro ně dostatečným prožitkem. Jediné, na co byste si měly dávat pozor, je, abyste nebyly příliš pasivní, protože tahle poloha k tomu vybízí.

  • Na koníčka

    Autor: shutterstock
    Není zřejmě těžké uhodnout, že ženy, kterým se líbí tato poloha, nemají problém říct si o to, co chtějí. Mají rády nad věcmi kontrolu a dokážou si sex užít. Pravděpodobně se jim líbí jakákoli poloha, ve které můžou situaci kontrolovat a udělat trochu show pro partnera. Mají nesporné exhibicionistické vlastnosti.

  • Na pejska

    Autor: shutterstock
    Pokud je tahle poloha plná zvířecích instinktů a pudů vaší nejoblíbenější, je jasné, že dáváte sexuální vášni přednost před intimitou. Jste divoká šelma, která potřebuje uspokojit své sexuální potřeby. Trochu hanbatá a nespoutaná.

  • Lžičky

    Autor: shutterstock
    Stejně tak jako u těch, pro které je nejoblíbenější poloha misionářská, i tady je dost jasné, že jste velice citlivý typ, který potřebuje veškerou něhu a pozornost. Nejraději byste s partnerem splynula v jedno tělo a jednu duši, což vám tahle poloha náležitě poskytuje. Milovnice téhle polohy by si ale měly dávat pozor na přílišnou závislost na partnerovi.

  • Na koníčka zády

    Autor: shutterstock
    Ženy milující tuhle polohu dobře vědí, jak dosáhnout uspokojení, ale stejně tak je jim jasné, že pohled, který se v téhle poloze naskýtá jejich partnerovi, je absolutně dokonalý. Myšlenka na to je dokáže ještě více rozdráždit. Tyhle ženy vědí, jak se stimulovat jak psychicky, tak fyzicky a to je rozhodně jackpot! 

Diskuse ke článku
.