Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jednoduché triky, kterými ho dostanete do sedmého nebe

  • Jen pokud budete dostatečně trénovat, budete opravdu dobrou milenkou
    2. ledna 2016 | 06:00

    Potěšit muže v posteli opravdu není tak složité, ale mnohdy k tomu přistupujeme ze zcela špatného úhlu. Přitom stačí pár zcela jednoduchých triků, kterými ho můžete dovést ještě mnohem dál, než jste kdy doufala. 

  • Začněte na začátku

    Autor: Shutterstock.com
    Jednou z největších chyb je to, že předpokládáme, že muži nemají rádi předehru. To, že se vzruší a jsou mnohem rychleji připraveni než vy, neznamená, že je pro ně předehra zbytečná. Faktem je, že muži předehru milují, i když to většinou nedokážou vyjádřit slovy. Předehra ho s vámi mnohem silněji propojí a sex bude pro oba mnohem větším potěšením.

  • Vášnivě ho líbejte

    Autor: shutterstock
    Pokud jste raději, když muž vezme iniciativu do svých rukou, pak pravděpodobně také čekáte na to, až vás on políbí. Stejně tak ho necháváte určovat, jak se líbáte. Atmosféru a jeho pozornost a vzrušení si ovšem získáte tak, že ho popadnete, začnete ho vášnivě líbat bez varování a během líbání také přeberete kontrolu.

  • Masírujte jeho ego

    Autor: profimedia.cz
    Je úplně jedno, s jakým mužem se nacházíte v milostném poměru, vždycky je to on a jeho ego. Dejte mu najevo svou náklonnost, pocit, že se ho nemůžete nabažit. Dotýkejte se ho na krku, na zádech, na zadku a nezapomínejte ani na citlivé ušní lalůčky!

  • Aktivita je klíčem

    Autor: profimedia.cz
    Entuziasmus je nakažlivý, nadšení, se kterým vy sama přistupujete k sexu, ho nadchne. Nejhorší je ležet jako hvězdice na mořském dně a nedělat nic, jen čekat, co bude dělat on. Jenže s někým takhle sexuálně apatickým najednou ani nemáte chuť něco dělat! Proto buďte hravá, používejte ruce, dívejte se mu do očí, přebírejte kontrolu nad situací!

  • Naučte se vyjadřovat své pocity

    Autor: profimedia.cz
    Pokud běžně při sexu nemluvíte, možná je na čase to změnit. Muži totiž většinou milují, když mluvíme o sexu. Nemusíte mluvit jako pornohvězda, mnohdy stačí, když zavzdycháte. Miluje, když mu dáte vědět, že dělá něco, co se vám líbí a co vám dělá dobře. Když mu to pošeptáte do ucha nebo mu do něj jen vzdychnete, je to, jako byste mu vlila do žil celý kýbl afrodiziaka.

  • Dobrá rada nad zlato!

    Autor: profimedia.cz
    Jestliže chcete být v sexu opravdu dobrá, musíte svůj styl neustále pilovat a zlepšovat. Nebraňte se novým věcem a vězte, že sex je dovednost jako každá jiná. Cvičení dělá mistra a jedině tím docílíte toho, že budete v posteli skvělou milenkou. Tak nezahálejte!

Diskuse ke článku
.