Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Jak ho zaručeně svést? Vyzkoušejte lap dance! Tomu neodolá

  • Sexy tancem můžete partnera úplně pobláznit
    30. října 2014 | 14:15

    Tanec na klíně, neboli lap dance patří do nabídek erotických podniků. Muži si tam za takový taneček rádi připlatí. Techniku, při které partnera vzrušujete pomocí tance a kroužení boky přímo na jeho klíně nebo v jeho těsné blízkosti, však můžete zavést i mezi své sváděcí praktiky. Aby se ze sexy tanečku nestal nálet Godzily, připravili jsme pro vás několik užitečných rad. Není nic horšího, než když se odhodláte překonat stydlivost a pak vaše snaha na něčem ztroskotá, takže se z erotické chvilky stane trapas. A vy budete chtít být sto metrů pod zemí. Díky našim tipům se nemusíte bát. 

  • Nestresujte se


    Nezáleží na tom, co před svým milovaným provádíte. Jde především o to, jakým způsobem. Nemusíte být superhvězda, ohebná jako hadí žena, pokud se uvolníte a budete se cítit dobře, potom u toho také budete vypadat dobře. Jestliže se nemůžete zbavit nervozity, doporučuje se mírná dávka alkoholu. Důraz je na slovu mírná. Na opilé tanečnice není hezký pohled, i když si samy myslí, že jsou největší hvězdy. Neuškodí ani to, když si to párkrát dopředu zkusíte nanečisto, třeba před zrcadlem.
    Autor: shutterstock

  • Nezapomínejte dýchat


    Nervozitou můžete občas úplně zapomenout na dýchání. Toho se snažte vyvarovat, protože jak tvrdí odborníci, dýcháním ovlivňujete i způsob, jakým se hýbete, plynulost pohybů. Také, když se před „vystoupením“ párkrát zhluboka nadechnete, pomůže vám to zbavit se částečně trémy. 
    Autor: shutterstock

  • Připravte scénu


    Prostředí, ve kterém budete smyslným tancem svádět svou drahou polovičku, je také velice důležité. Studie dokazují, že červená barva vyvolává v lidech sexuální napětí, proto zkuste pomocí lampiček a šátků nebo světel svíček docílit příjemného tlumeného světla s červeným nádechem. Také výběr hudby je zásadní. Rozhodně si nevybírejte nic příliš rychlého, měla by to být skladba pomalejšího rázu, sexy, smyslná a měla by vás tímto způsobem oslovovat, abyste svými pohyby vyjádřila to, co ve vás vyvolává.
    Autor: shutterstock

  • Sexy oblečení


    V neposlední řadě je důležité promyslet i to, co budete mít na sobě. Nenuťte se za každou cenu do podvazků nebo oblečení, ve kterém se nebudete cítit dobře. Podpatky jsou skvělá věc, ale pokud v nich neumíte ani chodit, jak to asi bude vypadat, když v nich budete tančit? Také si na krk nevěste žádné houpající se ozdoby, protože by ho mohly nepříjemně bouchat do obličeje, až se kolem něj budete smyslně hýbat. Neměla byste mít na sobě nic, co vám bude bránit v pohybu. Pokud plánujete, že se z tance v klíně vyvine striptýz, oblékejte se také v tom duchu, abyste mohla svršky jednoduše stáhnout a být při tom sexy.
    Autor: shutterstock

  • Pozor, začínáme!


    Posaďte ho do křesla s opěrkami. Začněte tím, že k partnerovi přijdete buď po dvou, nebo po čtyřech. Když budete u něj, roztáhnete mu nohy od sebe, jemně můžete přejíždět po vnitřních stranách jeho stehen. Potom se kolenem zapřete o sedadlo v jeho rozkroku, rukou se zapřete o jedno z opěradel a druhou rukou se chytnete buď jeho krku, nebo opěradla za ním. Tím pádem jste u něj, otočíte se zády a pomalu zády sjíždíte po jedné a po druhé straně jeho těla vlníce se do rytmu hudby. Můžete to opakovat, jak dlouho jen budete chtít.
    Autor: shutterstock

  • Vyšší level


    Pokud jste se rozjela, oklepala ze sebe veškerou trému a obavy a všechno funguje tak jak má, můžete zkusit trochu pokročilejší level. Ještě víc ho rozdráždíte, když mu během tance budete dráždit ušní lalůčky. Nebo si můžete začít hladit prsa, případně použít kostku ledu, kterou si necháte pomalu tát na šíji a v dekoltu. Místo tření se o jeho tělo můžete také zabrousit níž. Opřete se o jeho kolena a zadečkem začněte kroužit a tisknout se k jeho rozkroku. Tenhle taneční prvek bude jistě viditelně oceněn.
    Autor: shutterstock

  • Užívejte si


    Nikam nespěchejte a nechte na sebe působit všechny doteky, kterých se vám během tance dostává. Čím pomaleji a smyslněji, tím větší rozkoš vám bude tanec působit. Fantazii se zde meze nekladou. Pokud je tohle váš první krok ke zpestření partnerského sexuálního života, uvidíte, jak nadšený z toho bude váš muž. Odvaha, kterou tím prokážete, je totiž příslibem k nově otevřeným kapitolám.
    Autor: shutterstock.com

Diskuse ke článku
.