Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

7 smrtelných hříchů, které zničí každý začínající vztah

  • Všechno má svá pravidla, tahle dodržujte, pokud chcete, aby vám vztah vydržel
    24. června 2014 | 15:28

    Pokud se právě chystáte na rande, vězte, že existují věci, kvůli kterým, se může tahle, jindy příjemná aktivita, změnit v horor a vaše šance na úspěch budou okamžitě ty tam. Neznamená to, že musíte v tu ránu začít panikařit, zaseknout se a nakonec nikam nevyrazit, jen proto, že je tu možnost fiaska. Ta jsou a budou číhat všude. Prostudujte si našich sedm smrtelných hříchů, pěkně se ohákněte a doufejte, že si vaše rande bude počínat stejně bravurně jako vy.

  • Spěchat na sex


    Nikde není psáno, kdy je ten pravý čas, začít intimně žít s novým partnerem. Jedno je ale jasné, vždycky je lepší, když vás muž nejdříve lépe pozná, aby mohl také ocenit vaše ostatní kvality. Pokud se s ním totiž rovnou vrhnete do postele, riskujete to, že si vás zařadí do kategorie, ve které nechcete skončit, říká se jí „úlety“.
    Autor: shutterstock


  • Moc rychle se otevřít


    Množství informací, které o sobě podáte, je také nutno správně načasovat. Vyprávět okamžitě o svých traumatech z dětství nebo podobné intimní historky, musí být správně načasováno. Pokud už víte, že mezi vámi je dostatečně silné pouto, že ho už jen tak něco nevyděsí, pak teprve se můžete zkusit svěřit se svými nejsmutnějšími nebo nejtrapnějšími zážitky.
    Autor: Profimedia.cz


  • Moc volat, psát nebo emailovat


    Je pravda, že žijeme v době, kdy technické vymoženosti usnadňují lidem život, ovšem občas je jejich využívání nevhodné. Muži jsou ve své podstatě lovci a chtějí dobývat ne být dobýváni. Proto se zkuste přemoci, i když je to mnohdy opravdu těžké, mobilní telefon máme pořád u sebe a on nezvoní a nezvoní. Pokud jim budete moc volat nebo psát, bude to mít všechno přesně opačný efekt, odradíte ho.
    Autor: Shutterstock.com


  • Špehovat


    Pokud jste ten typ, který upadá do pokušení pokaždé, když vidí partnerův telefon, položený na stole, v okamžiku, kdy se on zrovna vzdálil na toaletu, že byste jen tak rychle nahlédla, co se v něm skrývá, zapomeňte na to! Není nic horšího, než ztráta důvěry a tohle je zásadní porušení pravidel.
    Autor: Shutterstock

  • Předstírat orgasmus


    Jestliže si myslíte, že předstírání orgasmu je něco jako nevinná lež, tak si to pojďme říct, je to obrovská chyba. Myslíte si, že budete schopná předstírat orgasmus až do konce života, pokud se třeba stane, že s tímhle mužem nakonec skončíte ve svazku manželském? Jakmile si totiž bude jednou myslet, že to co dělal, vám dělá dobře, tak si vlastně jen šlapete po vlastním štěstí. Něco předstírat, je vždycky špatně, v tomto ohledu to ani nepřináší žádná pozitiva.
    Sex je zábava
    Autor: shutterstoclk


  • Doufat, že se změní


    Pokud už během randění máte výhrady proti některým jeho vlastnostem, nečekejte, že se to nějak s věkem změní. Lidé se nemění, pokud ano, je to opravdu výjimka. S věkem se jen jisté vlastnosti mohou upozadit a jiné více vystoupit na světlo, ovšem nikdy nevymizí úplně. Takže pokud nejste spokojená, hledejte dál.
    Autor: Shutterstock

  • Zapomínat na sebe


    Pokud jste ve vztahu nebo ne, je vždycky důležité, abyste dbala na to, co chcete vy, mít se ráda a dbát o to, aby vás lidé a věci okolo dělali šťastnou. Pokud budete sama sebe ve vztahu ignorovat a budete dělat všechno jen pro toho druhého, může se vám stát, že se jednoho dne probudíte a nebudete si jistá, kdo jste, co od života chcete, protože jste celý život prožila plněním přání a podřizování se okolí.  
    Autor: shutterstoclk
       

Klíčová slova:  sex, rande, láska a vztahy, pravidlo, hříchy
Diskuse ke článku
.