Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Proč jsou ženy silnější než muži? Tohle mučení by žádný chlap nevydržel!

My ženy jsme kvůli mužům ochotné podstupovat mučení každý den.
6. července 2014 | 06:00

Sice se vysmíváme japonským gejšám, že si ničí nohy v botách ve kterých se nedá chodit a deformují pas, ale přitom my evropské ženy se necháváme týrat velmi podobným způsobem. Takovým, který žádný muž nejen nepochopí, ale pravděpodobně ani nezažije.

Boty na podpatku

Nalijeme si čistého vína. Lodičky jsou nádherná věc a sluší každé ženě. Pokaždé, když se dívám na seriál Sex ve městě, obdivuju jejich rozsáhlou sbírku, kterou vlastní hlavní představitelka novinářka Carrie. Snad nikdy se v seriálu neobjeví v botech bez podpatku. A vypadá to táááák sexy. Jenže! Být celý den lodičkách je přímo nadlidský úkon a všem z vás, které to vydržíte, tleskám! I já se o to často snažím. Výsledkem jsou bolavá lýtka, puchýře, citlivá chodila. Přijdu domů a s radostí a blaženým pocitem se zuju. Chodím bosky a užívám si, že jsem se podpatků zbavila. A další den. Nazuju podpatky znova, chci se přece líbit. A být táááák sexy!

...
Autor: Shutterstock.com
Depilace

Co bychom my evropské ženy  pro hladké nohy (některé i ruce či ohanbí) neudělaly. Dokážete si nějakého muže představit, že by trávil čas v koupelně a zbavoval se všech přebytečných chloupků? Většinou nadávají jen kvůli tomu, že si musí oholit tváře. A co teprve taková věc jako depilace elektrickým strojkem, horkým voskem nebo po brazilisku. Ta nepopsatelně nepopsatelná bolest, kdy vám kosmetička odstraňuje chlupy. Když jsem to vyzkoušela poprvé, řvala jsem bolestí. Postupně jsem otupěla a podobné mučení podstupuji zas a znova. Vždyť hladké nohy jsou táááák sexy!

Stahovací kalhotky maxi efekt vysoké, 669 Kč, www.do-pradla.cz
Autor: www.do-pradla.cz
Stahovací prádlo

Vypadá to jednoduše. Vezmete si stahovací, elastické prádlo a zbavíte se pneumatiky na břichu a nevzhledných faldíků. A zase můžete mít ty propínací šaty, vlnit boky a vypadat přitažlivěji. Ale kdo je jednou oblékl, ví, že to není tak příjemná záležitost. Neustále se cítíte staženě, upnutě, nepohodlně. Okraje kalhotek se vám zarývají do kůže a vy každou minutou přemýšlíte, kdy už se je budete moct sundat. Ufff. Copak by tohle nějaký muž podstoupil, aby neměl "panděro" v nové košili?

Autor: Alice Rossi