Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Bude dobrý v posteli? Poznejte to podle pár jednoduchých znaků!

Poznejte podle pár jednoduchých tipů jaký bude milenec!
7. července 2014 | 06:00

Chcete předejít velkému postelovému fiasku? Proklepněte si svého vyhlédnutého ještě předtím, než se vrhnete na sex. Víme, jak hned na prvním rande poznáte, jestli je to zkušený milovník, který vás úspěšně pomiluje, nebo nekňuba, který neví, kam sáhnout. 

1. Co prozradí chuť k jídlu

Chcete muže, který k lásce přistupuje s chutí? Proklepněte si ho při společné večeři. Jednak uvidíte, jaký má apetit, jakým způsobem drží příbor, jak dlouho jídlo žvýká… To jsou všechno důležité znaky, které vám napoví, jaký je milenec. Dá si hamburger a sní ho do deseti sekund? Pak je jasné, že v posteli upřednostňuje nudné „bum, bum“, má sice vysoké libido, ale nejdůležitější pro něj je rychle ukojit své potřeby. To muž, který si dá pstruha a umí ho jemně obrat od kostí, bude pravděpodobně i v posteli velmi trpělivý. A půjde mu o kvalitu, ne o kvantitu.

Poslouchejte řeč jeho těla! Často k vám promlouvá více, než slova.
Autor: Profimedia.cz

2. Řeč těla nelže

Odborníci odhadují, že až 93 procent lidské komunikace probíhá přes řeč těla a jen sedm procent je vedeno skutečnými slovy. Pokud jste na prvním rande a všimnete si, že se vyhýbá očnímu kontaktu, sedí se založenýma rukama a nesnaží se vás jakoby mimoděk dotýkat, do postele s ním raději nechoďte. Pravděpodobně to u něj nebude tak žhavé, jak nejspíš doufá, že si myslíte. A sex s ním určitě nebude stát za to!

3. Obléká se dobře… ale ne zase až příliš dobře

Co si budeme nalhávat, všechny chceme muže, který dobře vypadá. Jestliže je na první pohled zřejmé, že moc neřeší, co má na sobě, nosí špinavé boty a zmuchlanou košili, pravděpodobně se ani nestará o to, jak dobrý je v posteli. Když je líný vyžehlit si na rande košili, bude líný vás pomalu a jemně vzrušovat. Jenže pozor, když přijde nažehlený a vyvoněný „páv“, také to pro vás není dobře. Nejspíš bude řešit jen sebe − jak vypadá… a dost možné i to, jak zrovna vypadáte vy. A to přece v posteli zažívat nechcete!

4. Je skvělý tanečník

Tanec může být intimní, vášnivý a zábavný. Sledujte jeho pohyby na tanečním parketu, ať získáte dobrou představu o jeho dovednostech. Na co se soustředit? Jestli netančí jen horní polovinou těla (když do tance zapojuje i pánev, bude nejspíš aktivní i v posteli) a není příliš velký exhibicionista (pokud se snaží upoutat veškerou pozornost jen na sebe, bude to pravděpodobně „předčasný ejakulátor“). Jestliže vede a hlavně umí vést, klidně s ním zalezte pod peřinu ještě ten večer. Bude to gentleman i v intimní oblasti.

Zbylé znaky odhalíte v novém čísle Blesku pro ženy, které je od dnešního dne v prodeji! 

 

Titulka BPŽ 7.7.
Autor: Archiv Blesk pro ženy

Autor: Alice Rossi