Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Trendy v úpravě intimních partií! Takhle ho dostanete do varu

Nebojte se experimentovat a překvapte partnera novým sestřihem v rozkroku
31. března 2014 | 16:11

Módní trendy se dotýkají úplně všech odvětví, a když mluvíme o všech, tak tím máme na mysli samozřejmě i ta intimní místa. To jakým způsobem se dole upravujeme, tomu také velí doba a módní výstřelky. Takže jakým způsobem se věnovat svým intimním partiím letos?

Chlupatice
Dříve bylo ochlupení zcela běžná věc a holení intimních partií v podstatě nebylo na denním pořádku. V historických dokumentech lze najít, že dámy ve dvacátých letech rozhodně žiletku používaly. Pak nastalo období hippies, kdy nastala sexuální revoluce a návrat k přírodě. Ten se evidentně nyní vrací! Existuje dokonce celá stránka na sociálních sítích, kde se stmelily ženy, které bojují proti holení. Odborníci se shodují, že zda se žena holí či ne, je zcela nepodstatné po stránce zdravotní, je to čistě estetická záležitost.

Nebojte se experimentovat a překvapte partnera novým sestřihem v rozkroku
Autor: shutterstock

Brazílie
Tahle depilace je posledních pár let oblíbená především u žen a v letních měsících. Jelikož se chloupků zbavíte depilací a to buď voskem, nebo cukrovou pastou, která by měla být o něco příjemnější, má to mnohem trvalejší efekt. Ovšem ně´kteří muži jsou zcela a výhradně proti tomu. Připadají si trochu pedofilně, neboť hladce oholené, ženské přirození mají jen malé holčičky. Je to samozřejmě kus od kusu a neznamená to, že když se to vašemu partnerovi líbí, že je nemocný.

Zajímavý vzor
Ono se to lehko řekne, ale musíte být dost zručná a trpělivá, protože vykouzlit si v rozkroku, sama a z toho podivného úhlu nějaký zajímavý obrázek, je docela fuška. Stačí jeden unáhlený tah a kýžený vzorek je ten tam. Pokud si na to troufáte, směle do toho. Váš partner jistě ocení kreativitu.