Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nebuďte sexuální vyděračka aneb 3 nejhorší důvody pro to mít sex

Nechte si sex jako zábavu a ne jako zbraň.
10. listopadu 2013 | 09:27

Podle nejnovějších průzkumů si muži hledají milenky nejčastěji proto, že jsou svými partnerkami sexuálně vydíráni. Teprve druhým důvodem je to, že si partnerkou nemohou popovídat a že si s ní nerozumí. Zamyslete se milé dámy, nezkoušíte si také občas prosadit svou přes postel?

Sexem chcete dosáhnout svého

Ať už se chcete pustit do kariéry přes postel a svést svého šéfa, nebo si hodláte na manželovi vynutit novou drahou kabelku za pomoci sexuálních praktik, myslete na to, že se vám tahle metoda nemusí vyplatit. Muži sice na sex myslí mnohem častěji než ženy a jejich touha je často dokáže zaslepit, ale na druhou stranu se neradi nechávají vydírat. A tak se vám může stát, že po pár vyděračských nátlacích se váš muž zbalí a uteče, váš šéf si s vámi užije a pak tuhle informaci pustí do éteru a vám v každém případě zůstanou oči pro pláč.

...
Autor: shutterstock.com
Pomsta sexem

Přišla jste partnerovi na nevěru a holáte mu oplatit stejným dílem? Tenhle důvod pro sex je opravdu ten nejhorší a také nejsměšnější. Nedosáhnete jím totiž ničeho!

Pokud vás partner chtěl opustit s jinou ženou, teď už nebude mít výčitky a bude upalovat pryč, a jestliže to byl jen úlet kterého lituje a prosil za odpuštění, po vaší pomstičce se už rozhodně vrátit chtít nebude. A co vy? Věřte, že vám bude strašně a pokud jste se vyspala s nějakým ňoumou, ještě ho budete mít na nějakou dobu na krku.

Krkolomné polohy jsou záležitostí pornohereček, normálním ženám stačí klasika
Autor: shutterstock.com
Sex na umířenou

Někdy může být pěkně žhavý, někdy může být skvělý a někdy to může být pěkný průšvih. Nechcete-li se s partnerem dohadovat a místo abyste vyslehla jeho argmenty, raději ho začnete svádět, koledujete si o pěkné vztahové problémy.

Jednou se totiž nestačíte divit, co všechno vám přerostlo přes havu a váš muž bude mt najednou sbalené kufry. Muži sice milují sex, ale nenávidí, když je jejich žena neposlouchá a nerozumí jim. Proto si usmiřovací sex nechte na malé hádky, ty velké raději vyřeště.