Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejlepší místa na letní sex: Už jste je vyzkoušeli?

Sex na seně může být skvělým letním zážitkem.
9. srpna 2013 | 16:00

Nebaví vás milování stále na tom stejném místě, jedna poloha v ložnici a druhá na pohovce v obýváku? Tady je 6 míst, kde stojí za to si užít sex.

Letní pohoda na seně

Jestli netrpíte na alergie, určitě si vyzkoušejte jaké to je, milovat se na seníku, jako za dob našich prababiček.

Sex ve vodě
Autor: Shutterstock.com
Vodní hrátky v bazénu

Když to na vás přijde v parném dni, není nic příjemnějšího, než si milování užít v bazénu. Stačí se nenápadně opřít o hranu bazénu a jemnými krouživými pohyby se dopracovat ke slasti.

Trampský sex pod stanem

Pokud se budete chtít milovat v kempu pod stanem, pak budete muset utlumit svoje projevy vášně a zůstat potichu jako myšky. Jinak se ráno nevyvarujete potutelných úsměvů spolunocležníků, až se půjdete ráno vykoupat. Má to ale své kouzlo zakázaného ovoce a to rozhodně přebije tu trochu nepohodlí.

sex
Autor: Shutterstock.com
Žhavý sex na pláži

Romantika horkého písku, šumění moře a také příchuť dovolené, to všechno dodává sexu na pláži dráždivost. Pro tuto příležitost si ale nezapomeňte deku nebo ručník, které si dejte pod sebe a také buďte opatrní, v některých zemích se vám vaše vášeň nemusí šeredně vyplatit.

Vratké milování na vodě

Napadlo vás někdy půjčit si loďku nebo šlapadlo, zajet ke břehu, kde je vysoké rákosí a tam se pomilovat? Klidně si tuhle letní záležitost dopřejte, jen dejte pozor, abyste neskončili ve vodě. Přeci jen jsou loďky na vlnící se hladině docela vratkou záležitostí.

Romantika u ohně

Pro milovníky romantiky je sex za plápolání ohně, to pravé ořechové. Je jen na vás jestli si ustelete na kožešině před krbem nebo se vrhnete na trochu tábornický sex u venkovního ohně, v každém případě to bude romantický zážitek.