Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

6 důvodů, proč byste měla vyzkoušet Kámasútru

Zkuste to jinak. Zkuste kamasutru!
29. května 2013 | 06:00

Obvykle se překládá jako Písně lásky nebo Milostné melodie. Už ve starověku se ryla do kamene a jejímu kouzlu propadla i Kleopatra. Zkuste své milostné hrátky okořenit o toto starověké, ale nadmíru erotické učení lásky i vy!

1. Zbavíte se studu

Kámasútra vychází z toho, že o lásce a sexu se má otevřeně hovořit i přemýšlet, veřejně o ní diskutovat a dokonce ji vyučovat. Proto odhoďte zábrany a společně si s partnerem zalistujte knihou plnou fotografi í, které vás naladí a inspirují. Více než sto originálních poloh vás zaručeně překvapí, navnadí a povzbudí!

2. Poznáte i jiná místa než ložnici

Nejobvyklejší místností, kde lidé praktikují sex, je ložnice (často navíc se zhasnutým světlem…). Konvence stranou, Kámasútru můžete „ochutnat“ na těch nejneobvyklejších místech. Neobvyklé polohy si totiž žádají dostatek prostoru. Nezapomeňte, že k vyvrcholení byste se měli dostat oba společnou cestou, která by měla vést přes slasti toho druhého.

3. Vyzkoušíte polohy, o jakých se vám ani nezdálo

Dejte vale „misionáři“ nebo sexu „na koníčka“. V „učebnicích lásky“ máte na výběr tolik zajímavých poloh, že se vám bude tajit dech. Že jste ještě neslyšela o „trojnožce“, „roztínání bambusu“, „závratné houpačce“ nebo „smělé jezdkyni“? Nepředstavujte si pod těmito pojmy nějaké krkolomné polohy, které na vzrušení nijak výrazně nepřidají. Naopak! Při vyzkoušení nových poloh zjistíte, o co všechno jste byla ochuzená.

4. Zapojíte do milování afrodiziaka

Nemusíte připravit pro svého milého lektvar složený z mléka, cukru a varlat kozla, jak se ve starověké Kámasútře doporučuje. Bohatě budou stačit vonné oleje, tyčinky, relaxační hudba, dlouhé masáže. Pokud nebudete spěchat a naladíte se na dvě hodinky (klidně i víc!) doteků, ochutnávání, šimrání, škrábání a kousání, poznáte, co je pravá předehra a jak skvěle vás navnadí na milování.

5. Posílíte svaly

Některé polohy vyžadují trochu víc zdatnosti. Ze začátku vám můžou připadat až komické nebo náročné, ale při pravidelném „tréninku“ zjistíte, jak se vám hezky zformovalo tělo a že máte mnohem větší výdrž než dřív (a to nejen při milování).

6. Budete se cítit ženštěji

Jakmile Kámasútru poznáte, pochopíte, proč je po celá staletí tak opěvovaná. Ženy, které se jí pravidelně řídí, si často pochvalují kromě pevného těla i zlepšení psychiky. „Najednou jako bych rozkvetla - přestože nemám ideální postavu, po milování á la Kámasútra si připadám sexy jako nikdy předtím. Cítím se žádostivá, pro svého muže ta nejpřitažlivější, prostě ženská, jak má být“, pochvaluje si na jedné anonymní internetové diskusi jakási Hela69. Tak co, ještě jste se neinspirovala?

Inspirujte se!

Kámasútra aneb Poučení o rozkoši - starověký indický text pojednávající o lidské sexualitě popisuje sice přes 80 různých sexuálních poloh, ale není pouhou učebnicí pozic. Najdete v ní rady týkající se výběru partnera, vzájemných vztahů mužů a žen či sexuálního chování. Pojednává také o společenském životě či řízení domácnosti. Nabízí i osvědčené recepty na nápoje lásky a prostředky povzbuzující mužskou vitalitu. Pořídíte ji ve více vydáních v knihkupectvích a antikvariátech od 60 Kč.

Autor: připravila: dit