Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Najděte cestu ke společnému orgasmu

Které chyby vám brání v nalezení šťastného vztahu?
3. června 2013 | 07:00

Také vás zaráží, jak ve filmech dosahují milenci společného výbuchu slasti a v jeden jediný okamžik prožijí orgasmus velký jako tornádo? Možná se nejedná jen o filmařský výmysl a stačí jen na společné cestě ke slasti zapracovat.

Komunikujte při milování

Chcete-li se pokusit o společný výbuch slasti, pak spolu budete muset začít v posteli mluvit. Nemusíte si spolu vyprávět, postačí vám domluvit si signály. Budete tak vědět, kdy je potřeba zrychlit nebo zpomalit, či změnit polohu. Budete tak přesně vědět, co váš partner právě teď potřebuje a i vy mu můžete sdělit své touhy.

Masturbace není u žen výjimkou, jen ji nepřiznají
Autor: profimedia.cz
Malá příprava

Muži většinou nepotřebují žádnou zvláštní předehru, zato žena se na slastný výbuch většinou připravit musí. Na každou ženu působí něco jiného. To co nejvíce vzrušuje vás zjistíte nejlépe při masturbaci, která vás navíc skvěle naladí na společné hrátky. A nebojte se, že by jste potom neměla už na svého partnera chuť, ženy totiž na rozdíl od mužů mají dar několikanásobného vzrušení.

sex
Autor: Shutterstock.com
Poloha společné slasti

Při cestě za společným orgasmem se vyhněte akrobatickým polohám a raději zvolte osvědčenou polohu, která vám oběma dělá dobře. Ať už je to klasický misionář nebo poloha na koníčka, ten který má dominantnější postavení (většinou ten, který je nahoře), má jakousi úlohu vedoucího. Má možnost dirigovat intenzitu ale také by měl o to více naslouchat domluveným signálům toho druhého. Sex totiž není závod, ale naopak spolupráce. A moc hezká.