Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Jak být skvělou milenkou: Mějte chuť na sex

Nestyďte se a zajistěte si cestu na vrchol.
5. dubna 2013 | 11:00

Jediná věc, která z vás udělá postelovou bohyni je ta, když odhodíte stud a popustíte uzdu vlastní fantazie. Nebudete se bát dát průchod svým pocitům, chtíči a své přirozenosti. Mějte ráda sama sebe a budete koukat, jak vás bude mít rád váš postelový parťák.

Mějte chuť na sex

Zapomeňte na perverzní rekvizity, správné načasování nebo prádlo hodné porno herečky. Pro muže můžete být rajcovní i v teplákách, ale jen za předpokladu, že si budou jisti vaším chtíčem. Vynechte náznaky a dejte partnerovi svou touhu jasně najevo kdykoliv to na vás přijde.

Sex
Autor: Shutterstock.com
Věřte si

Přestaňte se červenat a klopit oči kdykoliv chce partner mluvit o sexu a raději mu jasně řekněte, co se vám líbí. Pochvalte jeho postelový výkon a pošeptejte mu, že byste si dala druhé kolo.

Nepředstírejte

Pokud není váš partner naprostý omezenec, určitě mu neujde, že vaše herecká etuda, při které drnčí okenní tabulky, je trochu moc.  Zapomeňte na předstírání a raději buďte svá. Jemně vrňte, vzdychejte mu do ouška nebo si slastně zakřičte, nic není špatně, pokud to tak cítíte a váš muž to ocení.

Užívejte si

Nebojte se partnerovi ukázat, jak se vás má dotýkat a rozjeďte před ním vlastní představení. Umocněte jeho vzrušení tím, že se budete dotýkat sama sebe nebo tím, že povedete jeho ruku tam, kam chcete vy.

Vyzkoušejte něco nového a vzrušujícícho! Anální sex už není jen výhradou homosexuálů. Právě naopak!
Autor: Profimedia.cz
Rozjeďte to
Nebuďte žádné strnulé prkno, které čeká, až co muž udělá a raději převezměte otěže iniciativy. Vyzkoušejte nové polohy, nebojte se experimentů a zajímavých míst k sexu. Zjistěte, po čem partner touží a nečekaně mu jeho touhy plňte.

Prodlužujte slast

Natahujte společnou cestu k orgasmu a pak si užijte neskonalý výbuch. Vždy, když budete před vrcholem zpomalte a věnujte pár vteřin jen a jen mazlení, které pak opět rozjeďte. Klidně takto napínejte špagát jeho vzrušení i natřikrát a pak jej doveďte k nebeské slasti.

Posilujte

Posilujte pánevní dno a nebojte se při sexu sevřít jeho penis jako do svěrače.  Pevný stisk uvnitř vás ho možná překvapí, ale věřte, že to bude neskonale příjemné.