Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Víte, jaká jste milenka? Prozradí to vaše nejoblíbenější barva

Víte jaká jste v posteli? A víte, že to na vás může prozradit vaše oblíbená barva
10. června 2012 | 14:00

Všechno souvisí se vším, a to platí i o sexu a barvách. Instinktivně si totiž vybíráme odstíny, které naznačují náš temperament nejen v životě, ale i v lásce.

Červená  
Je symbolem tělesné i sexuální svobody. Milovnice této barvy žijí život naplno, tady a teď. Vybrala jste si rudou, jste odvážná, do všeho se vrháte s nadšením, věříte si a vaše myšlení je pozitivní. Spoléháte se na instinkty, které vám neomylně radí, kdy se máte snažit a kdy je dobré přibrzdit. Sex považujete za naprosto přirozenou součást života, baví vás a umíte si ho užívat všemi smysly. Doteky i chutě prostě k vašemu životu i lásce patří. Je to pro vás něco naprosto přirozeného a zároveň živočišného jako voda nebo vzduch. Ale pozor, příliš rudé barvy může vyvolávat výbuchy hněvu a nedostatek tolerance. V milování i životě.
Žlutá
Takovou empatii, citlivost a ohleduplnost, jakou máte vy, aby člověk hledal s lucernou. Kromě toho umíte být hravá a přítulná jako kotě, ale zároveň si brousíte drápky na chvíle rozkoše. Milujete mazlení, jemné doteky a něžný sex. Z celé vaší bytosti vyzařuje harmonie a radost ze života. Pokud se zamilujete a jste spokojená, váš vyvolený je tím nejšťastnějším mužem na světě.
Zelená
Potrpíte si na dvoření, lichotky a pochvalu. Obklopujte se lidmi, kteří vás milují a obdivují, takže i váš milenec musí být schopný pořádně vás hýčkat. „Zelené“ milenky jsou něžné, věrné a cudné. Jenže právě kvůli vaší nevinnosti se v posteli příliš držíte na uzdě. Chybějí vám vášeň a divokost, které by sex dokázaly občas okořenit. Nebojte se sem tam experimentovat a poproste partnera, ať pro vás připraví nějakou odvážnější erotickou hru.
Modrá
Pro vás je láska důležitější než sex. Toužíte po opravdových citech plných oddanosti a vyznání. Jste čistá jako horská studánka, vaše duše věří na nadpozemskou věrnost a nekonečnou lásku. Milování si umíte vychutnat jen s mužem, kterému patří i vaše srdce. Neoddělujete duševní od tělesného. Sex prožíváte hluboko v duši a pocity, které ho provázejí, jsou smyslem vašeho života. Partnerovi jste plně oddaná a odevzdaná. S láskou nikdy nezačínáte vy, vždy čekáte na impulz z jeho strany.
Růžová
Na okolí možná působíte trochu zdrženlivě, ale uvnitř jste plná lásky a vroucích citů. Sex prožíváte obzvlášť citlivě, oddaně a s něhou. Vážíte si vztahu se svým vyvoleným, oceňujete jeho upřímnost a za to mu nabízíte naprostou věrnost. Jste velmi klidná a rozvážná, máloco vás vyvede z míry. Právě proto přitahujete divoké a bouřlivé muže, kteří vás pro vaši schopnost nenechat se rozhodit obdivují a milují.
Oranžová
Je to barva slunce, radosti a veselí. Pokud se vám nejvíc líbí, patříte k ženám, které berou sex jako zábavu a mimořádně příjemné zpestření života. Zároveň máte obrovskou výdrž a odhodlání – když už si něco vezmete do hlavy, jdete za tím, dokud toho nedosáhnete. Nesnášíte nudu, takže ti, kteří vás přestanou bavit, musí počítat s tím, že je opustíte. Milujete se s lehkostí a velkým vzrušením, škádlivě a koketně. Muži po vás šílí, a vy jim dokážete pořádně zamotat hlavu.