Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Krásná a sexy: 10 tipů, jak být okouzlující i nahá!

Nahota už není tabu. Jen se s ní musíte naučit pracovat!
28. června 2012 | 20:04

Nesouměrná postava, malá, či velká prsa, nějaké to kilo navíc, mateřská znaménka. Důvodů, proč se nahé často necítíme dobře, je moc. Nemusíte však drasticky hubnout, nebo se uchylovat k návštěvě plastického chirurga. Máme pro vás několik osvědčených triků, které vám pomohou vypadat dokonale i v rouše Evině!


1.  Opalte se

Samoopalovací krémy a mléka vám přijdou vhod! Hlavně pokud se necítíte úplně štíhlá, opálený vzhled vám opticky ubere i nějaké to kilíčko, aniž byste musela držet dietu! Naličte si bronzerem líčka a svlékněte se!

2.  Namažte se!
V tomto případě ale zapomeňte na alkohol! Kůže má tendenci ve všech ročních obdobích být suchá a loupat se. Proto nezapomeňte na její hydrataci. Zkuste třeba peeling, s jehož pomocí odstraníte odumřelé kožní buňky. Po něm pak místo tradičního tělového mléka použijte dětský tělový olejíček!

3. Chyťte vlnu
Nemyjte si vlasy! Naplánujte to tak, abyste je měla takzvaně den „po“. S takovými vlasy se totiž lépe pracuje. Navlňte si vlasy kulmou, předkloňte se, nastříkejte lak a rozcuchejte. Nechte vlasy, ať si dělají, co chtějí. Na váš protějšek budete působit divoce a sexy.

Zapalte si svíčky
Autor: profimedia.cz

4. Smyslný lesk
Zapomeňte na těžký make-up. Zkuste třeba tónovací krém s leskem, nebo se třpytkami. Dokonale vyhladí a hydratuje vaši pleť. Navíc budete vypadat svěží a tvář budete mít krásně rozjasněnou.

5. Aby bílá bílou byla
Pokud máte problémy se zarudlýma očima, nakapejte si do nich kapky, které vám bělmo „vyčistí“. S očima doslova jako králík rozhodně nebudete vypadat sexy, ani naladěná na nějakou „větší akci“.

6. Předcvičte se
Ne všichni jsme úplně vrcholoví sportovci, proto je dobré si před „akcí“ trošku prohřát tělo! Zkuste si pár dřepů a rozpruďte krev v žilách a ve všech svalech. Dodá vám to nejen chuť, ale krásně se naladíte a pleť dostane lepší barvu!

Rozcvičte se!
Autor: profimedia.cz
7. Nepřejezte se
I když jste nervózní, není dobré stres zahánět zrovna jídlem. Na to, abyste vypadala dobře nahá, si dejte místo hamburgeru radši lehký salát, třeba s kozím sýrem. Jestliže to nedodržíte, riskujete, že budete nafouklá a více než sexy budete vypadat jako těhotná.

8. Vybarvěte se
Nepodceňujte mocnou čarodějku: manikúru a pedikúru. Když budete mít nehty na rukou i nohou nalakované a dovedené k dokonalosti, zvýší vám to sebevědomí i náladu.

Krása
Autor: profimedia.cz
Je přece daleko příjemnější otírat se o partnera hladkou, dobře nalakovanou nožku, než ho "dřít" patou tvrdou jako struhadlo, s roztřepenými nehty.

9. Ozdobte se
Jen proto, že jste nahá neznamená, že nemůžete nosit šperky! Sexy jsou vysoké podpatky, které mají výhodu, že v nich vaše nohy budou vypadat doopravdy štíhle. I váš zadeček bude vypadat dokonaleji.

10. Nasviťte se
Na kůži vypadá skvěle měkké osvětlení. Vylepšete si svojí postavu pomocí svíček a naopak se vyhněte drsným umělým světlům, jako jsou stropní svítidla a lampy. Ve světle vonných svíček vám nikdo neodolá!

Autor: Eva Dvořáková, Klena