Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Švédská trojka a sex s ex. Známe nejtajnější sexuální fantazie žen

A jaké jsou vaše tajné sexuální choutky?
20. června 2012 | 17:05

Sex v letadle, striptýz, znásilnění. Každá z nás máme své skryté představy a sny. Připravily jsme pro vás výčet nejčastějších sexuálních fantazií, o kterých my ženy často tajně sníme!

Málokterá z nás má ale tolik odvahy svoje touhy splnit. Lepší ale je, když tato "třináctá komnata" zůstane pečlivě zamknutá v našem nitru. Pokud máte ale stálého partnera, či kamaráda na sex, nebojte se mu otevřít svoje touhy a zkusit si to alespoň zahrát!

Švédská trojka

Ne, sex ve třech doopravdy není jen mužský sen! Čím dál více žen sní také o tomto zážitku. Je to hlavně, protože spousty z nás touží zaexperimentovat s bisexualitou, ale také nás vzrušuje představa, být laskána dvěma muži najednou. U tohoto případu se ale vyplatí dříve přemýšlet a poté teprve jednat.

Striptýz

Všechny ženy rády vypadají a cítí se sexy a není nic lepšího, než si tento pocit navodit pomocí striptýzu. Pokud ho budete dopřávat svému partnerovi, nebuďte pak překvapená. Tento zážitek ho totiž může vyburcovat k neuvěřitelným divům, které vám následně předvede v posteli!

Sex s ex

Je to asi myšlenka, kterou jsme zažily všechny. Snít o tom, jaké by bylo potkat svého bývalého a živočišně a dlouze se s ním pomilovat. To, že na to ale myslíte neznamená, že bychom jej chtěly zpět! Tento typ myšlenek se odvíjí hlavně od toho, že většinou chceme právě to, co nemůžeme mít.

Hraní rolí

Uvažovala jste někdy o tom, jaké by to bylo, kdyby vás zachránil a pomiloval svalnatý hasič, nebo by vám vdech život z úst do úst váš osobní strážce? Zkuste to i doma! Dejte si sklenku vína na uvolnění a pusťte se do hraní rolí. Určitě budete nadšení!

sex
Autor: Profimedia.cz

Sex s cizincem

Nevíte, kde bydlí, co má rád, a pomalu ani jaký má hlas. Vysnila jste si ale scénář, že jste se setkali úplně poprvé. Nenápadná gesta a posunky, svůdné pohledy. Pokud vám ale toto přijde doopravdy zhýralé, zahrajte se na to! Nezvykle se s partnerem oblékněte a vyrazte jeden po druhém do nějakého neznámého baru!

Sex v letadle

Strach z přistižení, z uzavřeného prostory, tisíce kilometrů ve vzduchu, pevná zem v nedohlednu… Právě tyto věci váš ponoukají k sexu v oblacích. Popravdě, radši o tom jenom sněte. Není totiž vše tak ideální jako ve filmech.

Tvrdý sex

Přejete si, aby se vás někdo zmocnil, pevně vás svíral a převzal nad vámi absolutní kontrolu. Spousta žen šílí při představě, že budou naoko znásilněny velkým, svalnatým mužem, který ví, co chce a chová se jako šelma.

A jaké jsou vaše tajné sexuální choutky?
Autor: Profimedia.cz

Autor: ema, Klena