Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Manuál orálního sexu: 5 tipů, aby se to líbilo i vám

Správně vyladěný sex dokáže i s vámi zázraky
30. března 2012 | 21:45

Každý muž ocení, když ho navedete, tam kam je třeba. Možná se to nezdá, ale na vašem uspokojení mu záleží. Proto když mu poradíte, co a jak, rád vše provede s patřičným nadšením. A hlavně vy budete spokojená, a to se počítá!

1. Zhasněte!

Základní trik, jak pro zaběhnuté páry, tak pro ty, co se teprve oťukávají, jsou zhasnutá světla. Úplná tma pomáhá nám ženám překlenout i ty minimální bariéry. Pak se dokážeme proměnit ve vášnivé samice. To za pokus to stojí, ne! Fantazie najednou pracuje naplno!

2. Mluvte

Nebojte se říct, co se vám líbí. Pokud potřebujete svého milence usměrnit (třeba o potřebě tlaku na klitoris), mluvte. Na vzdechy či alegorické narážky nezabere.
Můžete mu jít i naproti pánví, dokud není intenzita vašeho uspokojení taková, jakou si představujete. Je to naopak příliš silné? Jemně se odtáhněte.
Každý muž ocení, když mu řeknete vše na rovinu. Na vašem uspokojení mu totiž záleží, a když mu vysvětlíte, co je třeba, rád vše provede s patřičným nadšením.

3. Vsaďte na ovoce

Nejste si jisté, svou vůní a chutí – tam dole? Pokud ten váš po vás vždy nadšeně a opakovaně vystartuje, je určitě všechno v pořádku. Jestli si však chcete být opravdu extra jistá, vsaďte na stejné pravidlo, které platí i pro mužské semeno: chuť odráží to, co jste jedla.
Tedy, to, co vám neprospívá, je: česnek, cibule, pepř, živočišné a mléčné produkty, alkohol, kofein, nikotin.
Naopak chutnější jste, když si dáte ovoce, nejlépe nějaké exotické a voňavé jako banán, ananas a mango.

4. Nebojte se polohy 69

Když jsme u kauzy 69, apelujeme na to, že poloha
muž nahoře je pro začátečnice nebo nesmělé a nezkušené ženy v orálním sexu nevhodná. Než byste se cítila jeho penisem přidušená, otočte se raději naopak, tedy žena nahoře, muž dole. Budete  mít možnost si pořád pěkně pohrát, a hlavně s dostatečným přísunem kyslíku. Také on dosáhne pohodlně tam, kam vy potřebujete. A vůbec nejpohodlnějším řešením polohy 69 je ležet na boku.

5.  Stačí jen málo

Jeden z největších omylů je, že se musíte snažit „spolknout“ celý penis. Tak to opravdu není! I když hluboké dramatické pohyby jsou někdy fajn, v podstatě stačí, když se věnujete jen samotnému vrchu. Tedy žalud, plus ještě kousíček těla penisu. I vagína je nejcitlivější jen v první třetině, ten zbytek je pro pocit, že tam opravdu něco je.

Autor: lesk.sk, bak