Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

5 nej tipů, co dělat po sexu: Dejte si pizzu a uklízejte nahá!

21. února 2012 | 18:43

Už vás nudí po sexu jen dřímat na partnerově rameni? Využijte svou nahromaděnou energii na něco užitečnějšího. Tady je pár skvělých nápadů!

1. Uklízejte!

Pokud máte po sexu pocit, že se vám krev naplnila přebytečnou energií, vezměte vysavač a prosmejčete s ním byt. Pokud vás irituje kupa špinavého nádobí v kuchyni, pusťte se do umývání nahá. A partnera posaďte ke stolu, aby se na vás mohl dívat. Uvidíte, jak vám ještě rád při úklidu pomůže!

 

2. Objednejte si pizzu!

Jen si představte, jak se spolu po divokém milování pouštíte do ostré feferonkové pizzy se šťavnatou šunkou. Nebude vás v tu chvíli trápit nepořádek v posteli ani prázdný žaludek. A vydatné jídlo po žhavém sexu bude zaručeně tou pověstnou třešinkou na dortu!

Pokud máte hlad, sníte i to, co si kvůli hubnutí odpíráte.
Autor: profimedia.cz

3. V posteli s přáteli

Přitulte se k partnerovi a společně si přečtěte aktuality svých přátel na Facebooku. Pobavte se vtipnými videi, trapnými fotografiemi a beznadějnými případy, kteří denně přispívají deseti novými obrázky svých vychrtlých koček, či přežraných křečků.

Místo sexu si můžeze hrát na počítači.
Autor: profimedia.cz

4. Chtějte znovu

Počkejte, až se partnerovi uklidní dech a vrhněte se na něj ještě jednou. Během společné sprchy ho divoce líbejte pod proudem horké vody. Přesvědčte ho pro společnou večeři či víkend v hotelu. Kupte si nové spodní prádlo, překvapte ho kvalitním vínem, svíčkami a dráždivou vůní. Nesvádějte ho pouze na Valentýna, vztah si žádá stále nové zážitky!

Nechte to na ženě.
Autor: profimedia.cz

5. Zatancujte si

Samozřejmě úplně nahá. Právě jste dosáhla orgasmu, oči vám září, jste roztomile rozcuchaná. Tak tancujte! Nahá, rovnou na posteli, na hity 90. let. Pohazujte hlavou a kruťte boky, dokud se neprotančíte k bodu číslo 4.

Pokud chcete ozvláštnit sex, zkuste striptýz.
Autor: profimedia.cz

Trochu fantazie, dámy!
Kam se ztratil váš smysl pro kreativitu? Pusťte z hlavy všechny stereotypy životních problémů a vraťte se ke svým snům. Malujte, malujte, pište či zpívejte. Ať je erotika vaší múzou!

Autor: lesk.sk, Kbak