Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Práce snů: Testuju sexuální hračky, platí mi tři čtvrtě milionu!

30. března 2012 | 17:24

Podle přátel má tu nejlepší práci na světě. Vlastně jí všechny můžeme závidět. Britka Nat Garvey (24) si totiž vydělává jako "testovačka" sexuálních pomůcek.

„Mým úkolem je zjistit, co je vhodné pro osamocené dívky, co pro páry a nebo, jaké hračky se nejlépe hodí, pro který věk,“ objasňuje Nat Garvey náplň své práce.

Prozkoušela už více než 1000 sexuálních hračiček, včetně sado maso latexových oblečků a vyzývavého sexy prádélka.

Vše testuje pro jeden internetový obchod. Každý týden dostává nové výrobky na ozkoušení a pravidelně pak podává report, nakolik jsou vhodné. Prý to velmi pomáhá zvýšit produktivitu prodeje.

Kancelář mám v posteli

„Je to lepší, než být celý den obklopená běžnými kancelářskými proprietami, alespoň si mám s čím hrát,“ podotýká Nat s úsměvem. Ještě před dvěma lety se totiž právě jako „kancelářská myš“ živila.

„Teď mám kancelář ve své posteli," směje se. "Sexuální hračky nejsou dávno tabu. Nejen svobodné dívky, ale i ty, co žijí v páru, vědí, jak moc jim to může zpříjemnit život."

Vyzkoušela prý už různé i nečekaně podivné „hračičky“ a pár jich dokonce na její doporučení z prodeje vyřadili. „Nebylo jich moc, ale byly fakt divné,“ podotýká Nat.

Nejraději prý zkouší latexové oblečky. „Jsem normální ženská s běžným tělem, a tak můžu přesně otestovat, jak na běžných ženách budou vypadat,“ říká.

Práce je pro mě zábava

Jak se vlastně k takové práci dostala? „Našla jsem inzerát na internetu, napřed jsem si myslela, že to je vtip, ale zkusila jsem tam zavolat a vyšlo to,“ objasňuje.

„Určitě se najdou lidé, kteří mě odsoudí, ale moje výsledky jsou pro obchod důležité. Nemám se za co stydět, celá moje rodina i přátele vědí, co dělám.“

„Většina z nich si myslí, že moje práce je naprosto perfektní. A mě to moc baví, moje práce je pro mě zábava,“ usmívá se Nat.

Autor: INT, bak