Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Při sexu nic necítím, je to chyba má nebo partnera?

Muži jsou lovci, kteří nás dobývají, a my jim to dovolujeme. Ale co si takhle jednou vyměnit role, vzít dirigentskou taktovku do svých rukou a připravit svůdný večer pro dva podle vlastních představ.
6. srpna 2009 | 10:36

Mám více než rok přítele. Je můj první, s ním jsem ztratila i panenství. Problém je v tom, že při našem pohlavním styku nic nepociťuji. Bojím se, že ho proto ztratím.

Ze začátku něco tušil, ale teď si myslí, že už je to v pořádku. Myslím, že při našem prvním milování jsem se strašne lekla, protože mě to bolelo, a teď sem nejaká zablokována. Petra, Plzeň

Odpovídá:

Mgr. Sylvia Dančiaková, psycholožka

Možná stačí jen trochu zpomalit. Poznávejte zákoutí svých těl a duší nejdříve pouze ústy a něžnými dotyky, zlehka a pomalu. Vychutnávejte si jeden druhého. Vyzkoušejte si, co vás láká, co vám je příjemné, co vás vzrušuje, co elektrizuje, a když se vám něco nelíbí, řekněte to. Najděte si čas na něhu. Stimulujte své smysly - příjemná hudba, přítmí hořících svíček, sklenka sektu s jahodou, vůně čokolády.

Pokud u vás budou nadále přetrvávat nepříjemné pocity, zkuste terapii, případně gynekologa.

Dostal se váš vztah do krize? Nebo se cítíte nepochopené partnerem? Máte problémy se sexem? Napište nám na e-mail: lenka.chvostova@ringier.cz

Autor: Nový čas pre ženy, lena