Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

8 otázek, které ničí vztah. Co vašeho partnera zaručeně otráví?

  • 8. listopadu 2020 | 06:00

    I toho nejzamilovanějšího muže dokážou některé vaše otázky rozladit natolik, že se místo romantického večera dočkáte jen tiché domácnosti. Možná i vy některé dokola opakujete a divíte se, že je váš protějšek zbytečně naštvaný… 

    My ženy jsme od přírody pořádné zvědavé, a jakmile nám začne něco vrtat v hlavě, hned tak se toho nezbavíme. Hlavně pokud jde o partnerské vztahy, tam jasně ve zvědavosti nad muži vedeme. Jenže někdy to se svou urputností trochu přeháníme. Pokud nás totiž neuspokojí odpověď ani forma, jakou nám partner odpověděl, ptáme se znovu a znovu a někdy ne úplně chytře… Takže se může lehko stát, že partnera přinejmenším pořádně rozhodíme. Pokud se tedy chcete vyhnout zbytečným hádkám, zkuste si dát pozor na tyto časté a pro chlapy otravné otázky

  • Na co myslíš, miláčku?

    vztah
    Autor: istock.cz

    Toto je jedna z nejotravnějších otázek, které svým partnerům ženy pokládají. Vyslovujeme ji v těch nejnevhodnějších chvílích, jako je například intimní chvilka po milování. V takovou dobu vám partner s největší pravděpodobností odpoví, že nemyslí na nic, a věřte, že je to ve většině případů opravdu pravda.

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak na nás působí orgasmy a dobrý sex • VIDEO: Adam Balažovič

  • Líbí se ti víc než já?

    vztah
    Autor: istock.cz

    Otázky tohoto typu jsou pro váš vztah přímo smrtící. Neptejte se partnera, jestli se mu vaše sousedka, kolegyně nebo prodavačka v supermarketu líbí více než vy. Jako svou partnerku si vybral vás, a ne ji. A to, že se po ní otočí, také nic neznamená, i když to příjemné určitě není. Pokud do něj ale budete rýt a opakovaně se vyptávat, jediné, čeho tím dosáhnete, bude fakt, že časem uslyšíte, ať mu dáte pokoj. A práskne dveřmi...

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak nám zamilovanost komplikuje život • VIDEO: Adam Balažovič

  • Miluješ mě?

    vztah
    Autor: istock.cz

    I když většina žen působí sebejistě, nebývá to s jejich sebevědomím v partnerském vztahu obvykle nijak valné. Po celý život je navíc pro nás důležité láskyplné vyznání, hlavně to slovní. A tak se někdy dokolečka partnerů ptáme: Miluješ mě?

    „Ano, miláčku. Nejvíc na celém světě.“ Takhle nějak byste si přála, aby vám partner pokaždé odpověděl. Jenže takto odpoví napoprvé, možná i popáté, ale rozhodně ne každý den až do konce života. Nechte svého muže trochu vydechnout a dejte mu prostor, aby taková důležitá slova vyslovil sám od sebe. Pokud z něj budete chtít ujištění o jeho citech dolovat den co den, dříve či později se vám dostane jen otráveného „no jo“, které bude znít nehezky, neúpřímně. A vy z něho určitě radost mít nebudete... 

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Je vztah s mladším mužem odsouzen k zániku? • VIDEO: Adam Balažovič

  • Ty se na mě zlobíš?

    vztah
    Autor: istock.cz

    Je váš partner zamlklý? Nebuďte vztahovačná, možná to s vámi vůbec nesouvisí. V hlavě může řešit spoustu dalších problémů a chce si je třeba jen srovnat sám…Věřte, že muži většinou jdou na věc zpříma, proto pokud se na vás zlobí, oznámí vám to.

  • S kým jsi to mluvil a o čem?

    vztah
    Autor: istock.cz

    Otázka, která dokáže pořádně pocuchat nervy a taky poničit vztah. Tuhle otázku pokládáme partnerovi, když mu někdo zavolá nebo mu přijde esemes zpráva. I když jste opravdu zvědavá, s kým si to píše nebo s kým odešel mluvit do vedlejšího pokoje, zkuste se udržet a nezpovídejte ho pak jako malého kluka. Nechtějte po něm, aby vám do detailu odříkával, o čem se spolu bavili. Stejně tak vy, když se bavíte s kamarádkou, máte nárok na vlastní soukromí.

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jaký mají ženy všeobecně vztah k penisu • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Líbím se ti ještě? Nepřipadám ti tlustá?

    vztah
    Autor: istock.cz

    Pokud chcete slyšet pravdu, pak se určitě neptejte svého partnera. Při těchto otázkách se váš partner cítí jako v pasti, ať totiž odpoví jakkoliv, má pocit, že to bude špatně. Ruku na srdce – vy nechcete slyšet jenom to, že jste pořád krásná, tomu totiž nevěříte, ale nechcete ani slyšet, že jste ztloustla. Tak proč takovou otázku vůbec pokládat?

  • Kam jdeš? Kdy přijdeš? Kdo tam bude…?

    vztah
    Autor: istock.cz

    Pokud vám partner oznámí, že jde s kamarády na pivo nebo na firemní večírek, možná ve vás začaly hlodat pochybnosti. Šel opravdu tam, kam říkal? Jaké jsou ty jeho kolegyně? Čím déle nad tím přemýšlíte, tím více se otázky hromadí a narůstají pochybnosti. A nejhorší, co můžete udělat, je, že ho po návratu zavalíte vodopádem otázek: Kde jsi přesně byl? Kdo tam ještě byl? Co jste dělali? O čem jste se bavili…? Taková zpověď vytočí snad každého muže a většinou se urazí, že ho podezříváte a podobně. Pamatujte, že tyhle otázky podlamují důvěru a můžou zničit vztah.

  • Už budeš?

    vztah
    Autor: istock.cz

    Je více než pravděpodobné, že po takové otázce opravdu bude naštvaný. Možná máte ještě spoustu povinností, ale nesnažte se jej popohnat, a tím mu dávat najevo, že vás milování s ním vlastně otravuje a že myslíte jen na to, až bude po všem… Raději si intimitu s partnerem užijte a všechny resty a úkoly nechte až "na potom".

Autor: beni
Diskuse ke článku
.