Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

6 rad, jak se stát skutečnou Wonder Woman doslova přes noc!

  • 2. června 2017 | 06:00

    Není třeba mít nadpřirozené schopnosti jako filmová hrdinka Wonder Woman. Každá z nás tuhle kouzelnou a silnou bytost v sobě může objevit. Vždyť často vykazujeme kvality superženy, aniž bychom si to uvědomovaly.

  • Objevte své superschopnosti


    Autor: facebook
    Každému jde v životě něco jiného. Už od školy se hledáme a víme, že nám "nešla matika", ale knihy měly vždycky naše srdce. Možná jste manuálně zručná nebo dokážete nádherně zpívat. Zaměřte se na svou speciální dovednost a rozvíjejte ji, přinese vám to do života radost a zvýší vám to sebevědomí.

  • Rozvíjejte svou vášeň a sex-appeal


    Autor: facebook
    Nemusíte mít dlouhé nohy až na zem, ňadra dmoucí a vypadat, jako byste zrovna vyskočila z reklamy. Sex-appeal je úplně o něčem jiném. Sebevědomá žena, která ví, co chce, a nestydí se projevit svou vášeň pro život, dokáže okouzlit každého.

  • Prostě buďte


    Autor: facebook
    Neexistuje žádný mustr, podle kterého byste se měla řídit. Naopak, nechte se vést vlastním svědomím a úsudkem. To, co říkají ostatní, není důležité, nenechte se svazovat předsudky. Důležité je být šťastná. Buďte spontánní, bláznivá, smějte se, plačte, užívejte si sex, jídlo, zkrátka život, vždyť máme jen jeden.

    Podívejte se na trailer k filmu Wonder Woman, který právě běží v IMAXu: 

    Video se připravuje ...
    Wonder woman trailer • VIDEO: youtube

  • Najděte v sobě sílu


    Autor: facebook
    Sílu jak fyzickou, tak mentální. Jsou důležité kvůli tomu, aby vás udržely rovnýma nohama na zemi, aby vás nerozfoukal každý malý závan pochyb nebo strachu.

  • Obdivujte a učte se


    Wonder woman
    Autor: facebook
    Wonder Woman vyrostla na ostrově obklopena Amazonkami, tedy dalšími ženami, od kterých se učila. Naslouchejte svým matkám nebo babičkám, přítelkyním. Mnohdy jsou jejich léty nasbírané zkušenosti velice poučné a způsob, jakým zvládly žít svůj život, je obdivuhodný.

  • Buďte velkorysá


    Wonder woman
    Autor: facebook
    Velkorysosti se člověk musí učit. Důležité je, abyste sama sebe brala takovou, jaká jste, se všemi přednostmi i chybami. Zaměřte se především na ty ctnosti, myslete pozitivně. Jakmile to dokážete u sebe, aplikujte to i vůči ostatním. Nesuďte, snažte se pochopit. S úsměvem se přeneste přes každodenní maličkosti.

Diskuse ke článku
.