Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Rodiče řekli dětem, že snědli všechny sladkosti: Podívejte se, co se stalo

Video se připravuje ...
Rodiče řekli dětem, že snědli všechny jejich sladkosti
VIDEO: youtube.com_Jimmy Kimme Live/bpž
4. listopadu 2016 | 10:30

Většinou jsou to děti, kdo nás čas od času vytáčí k nepříčetnosti. Americký moderátor Jimmy Kimmel ale vymyslel ďábelský plán, jak se jim alespoň jednou za rok pomstít. Prostě jim řekněte, že jste snědli všechny jejich halloweenské (nebo mikulášské) sladkosti. A rovnou to natočte na video!

V roce 2013 zveřejnil Jimmy Kimmel ve své Live Show první sérii videí natočených na mobilní video, ve kterých rodiče mající trošku škodolibý smysl pro humor oznamují svým dětem, že snědli všechny jejich halloweenské sladkosti.

Jak už asi tušíte, děti to nenesou zrovna dobře. A právě to je na videích to nejzábavnější a vlastně taky nejdojemnější. Od té doby vyzývá Jimmy americké rodiče každý rok, aby mu poslali videa s reakcemi svých dětí, a těch mu chodí stále víc a víc.

"Čekal jsem, že když to děláme už čtvrtý rok, děti nám na to už neskočí, ale vypadá to, že toto video budeme moci dělat každý rok, alespoň do té doby, dokud budou lidé mít sex," říká moderátor s velmi zlomyslným smyslem pro humor. Podívejte se na videa s reakcemi dětí. Dokázali byste to tomu svému udělat i vy?

Video se připravuje ...
Rodiče řekli dětem, že snědli všechny jejich sladkosti • VIDEO: youtube.com_Jimmy Kimme Live/bpž

Video se připravuje ...
Rodiče řekli dětem, že snědli všechny jejich sladkosti • VIDEO: youtube.com_Jimmy Kimme Live/bpž

Autor: Brigita Zemen