Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

10 opravdu divných věcí, které dělají muži na on-line seznamkách

  • 3. července 2016 | 06:00

    Oblíbenost Tinderu, tady aplikace, na které si můžete najít lásku na celý život nebo také nezávazný sex či spoustu nabídek k němu, je čím dál tím větší i v Čechách. A přestože znám ženy, které přes on-line seznamku potkaly pana Božského, pánů Divných je tam, zdá se, mnohem víc. S kterými byste rozhodně neměla ztrácet čas?

  • Je to shoda! A tím to končí

    Autor: tinder
    Projedete mu fotky, zjistíte, že je to sympaťák, tak přejedete palcem doprava, že se vám líbí, a vzápětí se dozvíte, že vy jemu taky! Je to shoda a nic nebrání vzájemné konverzaci. Až na to, že on se prostě nikdy neozve. Možná jsem příliš staromódní, ale myslím si, že i na on-line seznamkách by první krok měl udělat muž. A ideálně originálněji než slůvkem "ahoj".

  • Ozývá se, plánuje a pak už se neozve

    Autor: shutterstock.com
    Takže jste si s tím milým a vtipným mužem vyměnila pár zpráv a schyluje se k setkání. Srší komplimenty, těší se, domluvíte se na středu s tím, že si to ještě potvrdíte, a... On už se neozve. Strašně ráda bych nahlédla do mužské mysli a pochopila, podle jaké teorie je role mrtvého brouka daleko přijatelnější než říct: "Promiň, došlo mi, že se vlastně vidět nechci."

  • Nemá profilovou fotku

    Autor: shutterstock.com
    Vážně – co muži sledují tím, že v seznamce založené na prvním kontaktu na základě vzhledu nenahrají žádnou svou fotografii? Případně mají místo fotky lebku, obrázek Barta Simpsona nebo Brada Pitta? Pokud nejsou schopni na sebe prozradit ani to, jak vypadají, co s nimi?

  • Má fotku s tygrem

    Autor: shutterstock.com
    Muži s tygrem a levhartem jsou na Tinderu kapitola sama pro sebe. Stejně tak jako ti s drahým autem. Ano, víme, že se na "kundolapy" některé typy žen chytají, ale i ty (nebo spíš právě ty) moc dobře vědí, že pokud má muž potřebu se s drahým autem fotit, zcela jistě není jeho. A stejně tak ten tygr.

  • Má ženu a děti

    Autor: shutterstock.com
    Bídáka, který vám na on-line seznamce srdceryvně vypravuje, kolik měsíců je osamělý, a přitom mu doma žena chystá teplé večeře a v postýlkách spí blonďatí andílci, neodhalíte snadno. Nezapomínejte ale, že například Tinder se páruje s Facebookem a že vygooglit lze téměř kohokoliv. Než tedy dojde na první rande, trošku si ho prověřit rozhodně není na škodu.

  • Odpovídá jako robot

    Autor: shutterstock.com
    Opět bych potřebovala sondu do mužské mysli, abych byla schopna pochopit, co na on-line seznamkách dělají muži, kteří komunikují zásadně jedním slovem a nekladou otázky. Pokud máte pocit, že konverzaci držíte a rozvíjíte jenom vy, udělejte si radost a neztrácejte s ním čas.

  • Na všech fotkách je nahý

    Autor: shutterstock.com
    Rozumím tomu, že pokud někdo tráví každý den v posilovně, aby byl dokonale vyrýsovaný, chce se pochlubit. Na druhou stranu by bylo příjemné vidět i pár fotek, na kterých je onen svalovec oblečen. Polonahé fotky a fotky se štěňátky nebo miminky dávají jasně najevo, že ho až tak moc nezajímá, co máte v hlavě. Hlavně že se chytnete na udičku, která má hrát na vaše pudy.

  • Má profil plný fotek jídla

    Autor: shutterstock.com
    Když se dobré jídlo dobře vyfotí, je to pastva pro oči. Na druhou stranu – pokud chci vidět fotky nádherného jídla, jdu na Instagram. Na on-line seznamce tak nějak spíš čekáme fotky muže, který se chce seznámit. Ideálně pak takové, na kterých je vidět obličej.

  • Jde hned na věc

    Autor: shutterstock.com
    Moc by mě zajímalo, jestli to těm mužům, kteří místo s pozdravem začnou s nabídkou kvalitního sexu, opravdu někdy vyšlo. Protože si nedokážu představit, že by mohlo. Na druhou stranu – kdyby ne, proč by to dělali? Opravdu existuje žena, která na nabídku "rozdáme si to?" od neznámého muže odpoví "ano"?

  • Posílá fotky, které nechceme vidět

    Autor: shutterstock.com
    Je jasné, že muži jsou vizuálně zaměření víc než ženy. Přesto mi není jasné, jak se od "ahoj, jak se máš" během pár chvil dostane někdo k tomu, že vás začne bombardovat fotkami svého nádobíčka. Samozřejmě nevyžádanými. Co se na to odpovídá? "Moc hezké, asi děkuji, ale stačí mi to"?

Autor: Brigita Zemen
Diskuse ke článku
.