Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

9 vět, za které by single ženy vraždily: A nejsi moc vybíravá?

  • Že je žena sama, ještě neznamená, že je chudák.
    10. dubna 2016 | 06:00

    Žena vlastně ani nemusí být single, aby se nevyhnula těmto otázkám. Stačí, když o svém současném muži nemluvíte dvacet čtyři hodin denně a pravidelně nenahráváte na sociální sítě vaše zamilované fotografie. V tu chvíli se stáváte podezřelou osobou, kterou je nutno pořádně vyslechnout, aby byl problém odhalen a na světě opět nastala rovnováha. Pak se – od lidí neznalých situace – prostě otázkám typu "není na čase, aby sis někoho našla?" nevyhnete. Takže nasaďte úsměv a vymyslete si tu nejblbější odpověď, kterou zasejete semínko pochybností ještě hlouběji!

  • Nejsi moc vybíravá?

    Autor: Shutterstock
    Začneme rovnou tou nejhorší. Je přece logické, že každá žena, která je sama, je vybíravá. Vůbec v tom nehrají roli její svobodná volba nebo třeba celoživotní smůla na to, někoho potkat. Od určitého věku vám totiž začíná být úplně jedno, jestli má 160 cm nebo 200 cm, případně kolik nul čítá jeho konto. Řekla bych, že ze všech single žen je jich vybíravých minimum. 
  • Teď, když jsi zhubla, si někoho určitě najdeš

    Autor: Shutterstock.com
    Tuhle větu slýchám pravidelně u mých prarodičů, kdykoliv k nim jedu na návštěvu.  A vzápětí do sebe láduji jeden, druhý, třetí dortík, které mi babička podstrčí. Naprosto neprůstřelná logika. Nicméně pokud člověk zrovna balancuje nad hranou pokušení upadnout do depresí, je tohle ten nejlepší spouštěč. Dosud jste si totiž myslela, že vašich osmdesát kilo, která jsou vymodelována do prsou, boků a zadku, mužskou pozornost spíše přitáhne, než že by to byl jediný důvod toho, že jste bez chlapa. Takže díky, babi, jdu se utopit v sebelítosti, protože jsem tlustá a sama. Tohle by bylo na místě, kdybych konečně ze sto dvaceti kilo zhubla na sedmdesát.
  • A není ti doma smutno?

    Jestliže chcete zapomenout na letní lásku, zkuste se zbavit všech kontaktů.
    Autor: Shutterstock.com
    Jasně – když je člověk single, tak to přece automaticky znamená, že o samotu nemá nouzi. Protože nemít chlapa rovná se nemít kamarády, rovná se nežít společenský život. Navíc být sám není vždy věc nedobrovolná. Někdo se pro to rozhodne dobrovolně, protože jeho životní styl nějak postrádá dostatek prostoru pro dlouhodobý vztah. A když nám náhodou doma smutno je? Tak prostě někomu zavoláme, nežijeme na Marsu.
  • Jak to, že taková holka jako ty je sama?

    Víme, jak si zvýšit sebevědomí. Stačí k tomu pár jednoduchých triků.
    Autor: Shutterstock.com
    Přesný opak babičky. Kamarádi občas získají pocit, že by vás měli uchlácholit a zvednout vám sebevědomí, takže přijdou s řečnickou otázkou: "Jak to, že jsi sama? Taková skvělá ženská, krásná, vtipná, chytrá." No, kdybychom to věděly, tak bychom s tím pravděpodobně něco udělaly, nemyslíte? Navíc otázka, která má povzbudit, funguje spíše opačně a ego po ní začne klesat jako rtuť teploměru na Sibiři. Během chvíle totiž na sobě najdeme tisíc a jeden důvod, proč s námi zaručeně žádný chlap není. 
  • Co já bych za to dal/a, být single!

    ....
    Autor: Shutterstock.com
    Takže až budete mít chřipku takovou, že nevstanete z postele, a chlap vám přinese čerstvé vitaminy, prášky a bude vám vařit čaj, vzpomeňte si na to, jak je podle vás hrozně fajn být single. A jsem zvědavá, komu budete volat v nejhorších chvílích, kdy vám bude tak zle, že sáhnete po peru a napíšete závěť. Mámě? Expartnerovi? Ženatému milenci?  Když máte doma chlapa, můžete se nechat litovat od něj. Nebo ne?
  • A hledáš pořádně?

    A hledáš pořádně?
    Autor: Shutterstock.com
    Jo, jasně, že hledám! Tuhle jsem koukala pod stůl, za skříň, dokonce i na záchod, a nikde nebyl. Nevíte ještě o dalším místě, kde bych muže mohla potkat? Případně nemáte mapku, kde by byla cesta znázorněna? Ne, skutečně. Pokud je žena sama cíleně, je tato otázka naprosto scestná. A v případě, že by si partnera moc přála, nepředpokládám, že by seděla doma na zadku ve svatebních šatech a čekala na zázrak. 
  • Ono to přijde samo, až to budeš nejméně čekat

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pak ale existuje druhý typ lidí, kteří mají spousty dobře míněných rad, jak se stát zadanou. Nejlepší je prý nic nehledat, ono to přijde samo. A vůbec to prý nebudeme čekat. To mi vždy přišlo jako největší nesmysl. Znáte někoho, kdo nicneděláním přišel k velkým věcem? A myslíte, že nezadaná žena toužící po vztahu nečeká na toho pravého? 
  • A tenhle by se ti nelíbil?

    Jednoduché objetí vám zlepší náladu na celý den.
    Autor: Shutterstock.com
    Jakmile jste sama, pak je hrozně těžké se kamarádit s kýmkoliv, kdo má místo prsou a ženských reprodukčních orgánů penis. Protože v tu chvíli slyšíte ze všech stran, jestli spolu náhodou nechodíte, jestli byste to spolu nechtěli zkusit – nebo "v čem je teda problém". Ne, skutečně každý, kdo se kolem nás pohybuje, není potenciální budoucí otec našich dětí. 
  • Ty jsi tak soběstačná, to se mi na tobě líbí

    .
    Autor: Shutterstock
    Ano, protože když vám doma praskne žárovka a nemáte po ruce zrovna vysokého muže, který by ji vyměnil, prostě jste se už naučila vylézt na tu židli a vyměnit si ji sama. Že si samy dojedeme na technickou s autem, to také nemá nic do činění s tím, že jsme soběstačné, ale s tím, že prostě není nikdo jiný, kdo by to zařídil za nás. Však ono se to všechno bude jednou hodit. I v manželství, říkají ty zadané!

Diskuse ke článku
.