Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šokující odhalení: Zeptaly jsme se mužů, proč už nám nezavolali

Čím vším dokáží ženy muže odradit od další schůzky?
31. října 2013 | 14:30

Občas můžeme mít pocit, že se rande báječně vyvedlo. Jenomže když o sobě muž ani po týdnu nedá vědět, je jasné, že bylo něco špatně. Zeptaly jsme se mužů, čím je kdy ženy na schůzce odradily od druhého rande a odpovědi nás doslova šokovaly!

1. Karel (32), programátor - Měla velké plány

...
Autor: shutterstock.com

"Petra se mi od prvního okamžiku líbila a když jsem ji konečně pozval na večeři, byl jsem nadšený že souhlasila. Jenomže celé ty dvě hodiny, co jsme si povídali, mluvila pořád jen o sobě. Jak si do tří let plánuje v práci povýšení, jak bude cestovat, jak si koupí byt a kde bude v pětatřiceti. Ne že bych jí to nepřál, ale absolutně jsem necítil, že by v tom jejím dokonale naplánovaném životě měla místo i na něco jiného, než na sebe a svůj názor. Natož pak na potenciálního manžela nebo děti."

2. Roman (35), fotograf - Nebyla to "ta pravá"

...
Autor: shutterstock.com
"S Radkou mě seznámil nejlepší kamarád asi před půl rokem a od té doby jsme se ještě několikrát potkali na různých večírcích. Vždy jsme si skvěle rozuměli a prokecali jsme prakticky celý večer. A když jsme nakonec šli na oficiálně první rande, skončili jsme u mě doma. I když byl sex báječný, ráno jsem si uvědomil, že Radka asi není žena se kterou bych chtěl strávit celý život. Myslím, že asi dodnes nedokáže pochopit proč už jsem se jí neozval, ale prostě nebyla ta pravá."

3. Filip (29), učitel - Tikaly jí biologické hodiny

...
Autor: shutterstock.com
"Jen jednou v životě jsem šel na schůzku na slepo a už to nikdy neudělám. S o rok mladší Martinou jsme si asi měsíc psali přes internet a když došlo na osobní setkání, moc jsem se těšil. Jenomže z každé její druhé věty bylo jasné, že Martině tikají biologické hodiny tak hlasitě, že je museli slyšet i u vedlejšího stolu. Ne že bych nikdy nechtěl děti, ale v práci si jich užiju dost a navíc mi přijde trošku děsivý, bavit se o společné rodině s holkou, kterou vidím poprvé v životě."

4. Štěpán (32), číšník - Pořád do mě ryla

...
Autor: shutterstock.com
"Kamarád pořádal oslavu svých narozenin, na které mě seznámil s Petrou, se kterou si prý budeme báječně rozumět. No, víc se mýlit nemohl. I když byla moc pěkná a docela zábavná, její styl komunikace mě vytáčel k nepříčetnosti. Dokázala odsoudit prakticky cokoliv - to že jsem dobrovolně nešel na vysokou, že čtu detektivky, že nekoukám na fotbal. Doslova se mě zeptala, co jsem to za chlapa. Jediné, co jsem si s ní dokázal představit, byl sex na jednu noc. Ale vztah bez respektu? To asi těžko."

Autor: brig