Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ideální rande podle mužů: Chtějí na loďku, na pouť a do lesa

Muži mají rádi nevšední rande.
15. srpna 2013 | 13:40

Myslíte si, že kino a restaurace jsou nejlepším místem pro rande? Omyl. Tedy alespoň muži si to rozhodně nemyslí. Zeptali jsme se jich tedy, které místo je podle nich ideální na rande. Z odpovědí budete překvapeni.

Opačné pohlaví nás svými odpovědmi velmi překvapilo. Většina z nich si myslí, že rande musí být jedinečné a zábavné. Muži nám prozradili jejich nejlépe strávené rande, na které prý nikdy nezapomenou. Inspirujte se a vyzkoušejte se svým partnerem.

Robert (28): "Jednoznačně nejlepší rande bylo s mojí současnou přítelkyní v hospodě. Samozřejmě jsme se nijak neopíjeli, ale hráli jsme hospodské hry. Nejvíce kulečník, ve kterém mě několikrát za sebou porazila. Nakonec jsme ho hráli několik hodin a užili si u toho spoustu zábavy."

Tip: Vyberte si podnik s pěkným prostředím, ve kterém je kulečník, šipky i stolní fotbal, abyste si mohli vybrat z více možností. Dejte si pozor na ne příliš pěkné herny a non stop bary, ve kterých příliš romantiky nezažijete.

...
Autor: Shutterstock
David (26): "My s přítelkyní chodíme vždy na výročí na matějské poutě a do zábavních parků. Celý den hrajeme hry, jezdíme na autodráze a taky si dopřáváme sladkosti. Neznáme nic zábavnějšího."

Tip: Předem musíte vědět, co vaši drahou polovičku baví. Potom se rovnou vydejte třeba na souboj v tancování na desce nebo si dejte závody na autodromu. Určitě budete překvapeni, kolik si užijete legrace.

Mikuláš (27): "Jednou jsme si s přítelkyní pronajali loďku, na které jsem jí vozil skoro celé odpoledne. Bylo to neuvěřitelně romantické a zábavné. V jedné chvíli jsme se tak smáli, že jsme málem vypadli z lodě."

Tip: Vyberte si z velkého množství loděk, šlapadel a člunů a užijte si romantické odpoledne. Když vám na cestu bude svítit slunce, bude to dokonale strávený čas. Navíc muži při veslování nebo řízení lodi ukážou svoje svaly a to, jak se o vás rádi starají.

...
Autor: Shutterstock

Tomáš (26): "Líbí se mi holky, které se nebojí bahna a hmyzu. Je to proto, že pro mě je nejideálnější rande někde v lese. Mám rád procházky přírodou, po horách a poznávání nových míst. Těším se, až najdu dívku, která to se mnou absolvuje."

Tip: Nemusíte výlet do přírody brát jako životu nebezpečnou expedici. Vezměte s sebou deku, dobré jídlo a udělejte si piknik na samotě v lese. Je to opravdová romantika, až na mravence a otravný hmyz.

Martin (34): "Za nejlepší rande považuji návštěvu mini pivovaru nebo vinného sklípku. Ochutnávání dobrého pití a jídla mi přijde ideální ke konverzaci a navázání vztahu. Jedné ženě jsem prozradil, že miluji whiskey, a ona mě vzala na ochutnávku těch nejlepších. S touto ženou jsem dodnes."

Tip: Pokud nemáte náladu chodit mezi lidi, uspořádejte ochutnávku u vás doma. Vyzkoušet můžete různá vína a sýry, piva a pikantní papriky nebo různé druhy rumů a čokolád.

...
Autor: Shutterstock
Lukáš (26): "S přítelkyní jsme si pořídili motorku a děláme si rovnou víkendová rande. Nic neplánujeme, sbalíme pár věcí a vyjedeme někam do neznáma. Několikrát jsme se rozhodli vyjet i za hranice a s žádným jiným rande se to nedá srovnat."

Tip: Víkendové rande jsou nejlepší pro páry, které jsou pracovně zatížené. Nemusíte si hned pořizovat motorku, stačí vyrazit autem, vlakem nebo autobusem. Zažijete dobrodružství, poznáte nová místa a hlavně se maximálně sblížíte.

Pavel (28): "Vzpomínám na jedno rande, které bylo naprosto perfektní. Večer jsme vzali deku, láhev vína a ovoce a vyrazili jsme na nedaleký kopec. Tam jsme leželi a pozorovali hvězdy. Možná se to zdá jako klišé, ale nemělo to chybu. Otevřeně jsme si povídali a chtěli jsme tam ležet celou noc."

Tip: Vezměte si s sebou i teplý nápoj do termosky, protože i v létě bývají večery chladné. Předem si můžete nastudovat hvězdy a pak je společně hledat.