Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Extrémní láska: Anorektička se zasnoubila s tlouštíkem. Dělilo je 180 kilo!

5. června 2013 | 06:00

Protiklady se přitahují! Tohle rčení platí u Lizzie Elsburg (24) a Chrise Glasgowa (28). Oba je spojuje jídlo. Ale ona se snaží ztloustnou a on zase zhubnout. A kde se potkali? Kde jinde, než v léčebně.

Když se Lizzie s Chrisem poznali, ona vážila neuvěřitelných 41 kilo díky anorexii a bulimii, zatímco on se "vykrmil" na 222 kilo!

Je to až neuvěřitelné, ale chemie zafungovala a oni se do sebe okamžitě zamilovali a hned měsíc na to se zasnoubili. Jak to vypadá teď? Liz se dostala na 57 kil a její snoubenec? Ten s láskou zhubl už 31 kilogramů.

Na nic nečekali

Pár zanedlouho plánuje svatbu a to pouze pár měsíců po tom, co se setkali v léčebně na poruchy příjmu potravy. Seznámili se v srpnu roku 2012 na společných sezeních a v lednu se dali dohromady. V únoru se už Liz pyšnila zásnubním prstenem, což trochu překvapilo všechny příbuzné. Nicméně pár nyní žije v rodném městě Lizzie, ve Virginii, a společně plánuje budoucnost.

Spojily je stejné problémy

"Zpočátku jsem nebyla schopna pochopit, jak se někdo mohl dostat na tam extrémní váhu. Ale pak jsem tu osobu poznala zevnitř a vše jsem pochopila. Všechny ty problémy, které měl, nás spojovaly. Cítila jsem totiž to samé."

Dívky se mu vždycky smály

Chris, který se na kliniku dostal kvůli své závislosti na jídle, se o tom, že se Liz líbí, dozvěděl od kamaráda. "Byl jsem v šoku! Ona je tak krásná. Nikdy v životě bych si nepomyslel, že by mě taková dívka chtěla. Spíš se mi takové holky smály."

Těší se na rodinu

"Šel jsem na kliniku s tím, jak zhubnout. Místo toho jsem odešel s největší láskou svého života," říká dojatý Chris. Pár se nyní snaží aklimatizovat do "normálního života. Vzájemně se kontrolují a podporují. Společně cvičí, dochází na terapie a už se těší, až budou moci založit rodinu.

Autor: ema