Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

7 typů mužů, za které se nevdávejte!

21. října 2012 | 11:21

Prožíváte lásku jako trám? Pak si svého budoucího manžela dobře prověřte, ať později nelitujete. Tady jsou rady, jakým typům mužů se vyhnout!

Ženy se, stejně jako muži, často beznadějně zamilují. Po počáteční fázi poblouznění a absenci racionálního uvažování přichází vystřízlivění, z něhož může pořádně bolet hlava.

Ne každý muž je totiž vhodným adeptem na trvalý vztah a jsou muži, kteří by se pro dobro žen raději nikdy ženit neměli.

Na jaké muže si dávat pozor?

1. Maminčin mazánek

Tito muži nejsou schopni cokoliv samostatně rozhodnout, vše ale konzultují se svou maminkou, ne s partnerkou. Od ní navíc očekávají, že se o ně postará jako by byla jejich matka.

Matku má chlap milovat, ale ne bezmezně.
Autor: profimedia.cz

2. Muži, kteří nemají přátele

Není důležité kolik má kdo přátel, ale pokud někdo nemá žádné přátele, pak to může signalizovat jeho sobeckou povahu. Taková rozhodně není žádoucí pro manželství.

3. Muži, kteří vás na veřejnosti ponižují

Nezáleží na tom, z jakého důvodu vám potřebují způsobovat bolest a ponížení., takový člověk nemá žádnou sebekontrolu. Vaše pověst je mnohem důležitější, než jeho arogance. Takový muž chce mít navrch a ovládat partnera a tak to bude i v manželství.

Pokud chlap nemá úctu k ženám, nezmění se ani ve vztahu.
Autor: profimedia.cz

4. Muži, kteří neumí zacházet s penězi

Buď mají malý plat, nebo si neumí stanovit priority. Pro takový typ chlapa je manželství opravdu těžkou zkouškou, hrozí časté roztržky kvůli financím.

5. Muži, kteří jsou arogantní k jiným

Když se nedokáže bavit s ostatními, má asi nějaký problém.
Autor: profimedia.cz
Ať se v práci věnuje čemukoli, hrubé a arogantní chování vždy odhaluje jeho skutečný charakter. Ten zpočátku před ženou skrývá, ale časem to určitě ukáže.

6. Muži, kteří si nedokáží zasmát sami sobě

Jejich chování odhaluje nejistotu a komplexy a není dobrým základem pro vztah. Tito muži jsou málo kritičtí k sobě, zato jiným neodpustí ani chlup v nose.

7. Muži, co nedokáží odporovat

Pokud máte muže, který souhlasí s každým vaším rozmarem, může vám to zpočátku vyhovovat, ale brzy vás to začne nudit. Partneři se v manželství potřebují navzájem, měli by jeden druhého usměrňovat a inspirovat a to s tímto charakterovým nedostatkem není možné.