Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

10 důvodů, proč je skvělé být single

Klidně se na víkend můžete vypravit do pivních lázní.
2. listopadu 2009 | 13:24

Rozešla jste se se svým partnerem nebo prostě jen dlouho nemůžete na žádného "kloudného" mužského narazit? Tak přestaňte smutnit a začněte si život užívat.

Být "single", tedy bez partnera, není ostuda. A to ani tehdy, když vám už bylo třicet. Doby, kdy jste byla "divná", protože jste ve dvaceti nevozila kočárek, jsou už ty tam.

Být single má dokonce spoustu výhod! Že by vás zajímalo jakých? Tak tady je alespoň deset z nich.

1. Můžete mít kupu kamarádů a přátel - budete mít totiž čas udržet si je, ten s partnerem rozhodně mít nebudete.

2. Můžete kdykoliv vyrazit na večírek či si s kolegy s práce vyjet na výlet - nikdo vám nebude dělat "scény", proč tam nemůže jít s vámi, ani se nikomu nebudete muset zodpovídat, když přijdete domů až ráno.

Co dělat po prohýřené noci?
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

3. Klidně si můžete užít nákupy s kamarádkou - a nikdo vám už po hodině nebude volat, kde jste a kolik jste už utratila peněz.

4. Nemusíte vyvařovat složitá těžká jídla jako je třeba svíčková s knedlíkem - můžete si klidně udělat svůj oblíbený zeleninový salát a to až tehdy, kdy budete mít sama hlad.

5. Můžete si zařídit byt podle sebe - nemusíte s nikým konzultovat barvu sedačky či závěsů, ani se s nikým nemusíte hádat kvůli tomu roztomilému povlečení s koťátky, které se vám tak líbí.

6. Po nikom nemusíte uklízet - po bytě už se vám nebudou válet špinavé ponožky, nádobí ani brambůrky nebudete nacházet ve všech koutech, vana už nebude mít svůj každodenní černý pruh a z umyvadla zmizí ty nechutné vousy.

7. O víkendu se můžete věnovat jen sama sobě - když se vám nebude chtít, nemusíte ze svého oblíbeného pyžama vůbec vylézt, na obličej si můžete dát tu příšernou zelenou masku a s knihou v ruce se můžete naložit třeba do vany.

Jednou do týdne dopřejte uklidňující hydratační masku, která dodá pokožce dekoltu všechny potřebné živiny.
Autor: Dušan Křístek

8. V televizi můžete klidně sledovat svůj oblíbený seriál - nikdo vás už nebude nutit koukat se na hordu šílenců, honících se za kulatým nesmyslem.

9. Můžete se zdokonalovat - právě teď je ten pravý čas zlepšit si svou školní angličtinu nebo začít navštěvovat kurzy břišního tance. Nikdo vám to nebude vymlouvat a ještě se seznámíte se spoustou skvělých lidí.

10. Můžete se klidně milovat kdy chcete a s kým chcete - vždyť ten nový kolega z vedlejšího oddělení stojí za hřích! A ten týpek včera na večírku taky nebyl k zahození...

Na večírek s kamarády
Autor: Michal Protivanský

No uznejte sama, není svoboda prostě úžasná?