Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sveďte si ho!

Věnujte svému partnerovi něžné dotyky, vašemu vztahu totiž prospívají.
10. listopadu 2008 | 14:54

Přinášíme vám deset zaručených tipů, jak váš miláček podlehne vašim vnadům a výsledek je jistý! Vyzkoušejte to a zažijete jeho vzplanutí jako nikdy předtím.

Jemné masáže, sexuální fantazie, vzrušující důkazy lásky - existuje hodně způsobů, jak můžete ve vztahu znovu objevovat erotiku. Je jedno, jestli jste slyšela něco zajímavého od své přítelkyně nebo to viděla v televizi, buďte otevřená novým nápadům. Nadchněte pro ně i svého partnera: do tašky mu podstrčte nové sexy slipy, ve kterých byste ho ráda viděla, nebo si po sprchování vlezte rovnou k němu do postele. Tato malá překvapení jistě uvítá s nadšením.

Udržet si láskyplný vztah plný porozumění, pohody i příjemného sexuálního napětí není lehké.
Autor: PROFIMEDIA.CZ

Přání
Muži nikdy sami nepřijdou na to, co si ženy ve skutečnosti přejí. Proto je hlavně na vás, abyste to změnila. Ukažte mu, co se vám líbí. Zašeptejte mu své přání do ouška, nebo jemně veďte jeho ruku. Pokud vás partner ještě takhle nezná, bude mile překvapen. I když se začne smát, je to v pořádku. Sex má být přece zábavou.

Fantazie
Každý člověk má erotické sny a představy. Podělte se se svým partnerem o ty svoje. Večer ulehněte do postele a svěřte se vzájemně se svými tajnými sny. Důležité je, abyste své myšlenky necenzurovali, partnerovi prozraďte své představy celé, tedy nezměněné. Začněte s věcmi, o kterých se vám lépe mluví, například: "Strašně mě vzrušuje, když mě jen tak jemně hladíš po celém těle."

Zdrženlivost
Nikdy nezapomínejte na zásadu: Mám čas. Nikdo vás nehoní. Začněte masáží s aromaolejíčky, to vás uvolní a vzruší zároveň. Dívejte se navzájem do očí, přibližujte se k bodu vzrušení, potom přestaňte a začněte masáž od začátku, budete oba stále více roztoužení a o to víc se budete těšit na...

sex
Autor: Foto Blesk - Jiří Rubeš

Používání pomůcek
Nebojte se, nemusíte hned běžet do nejbližšího sexshopu. Použijete-li jen malé pomůcky, můžete tím zvýšit svou chuť na laskání. Při sexuálních hrách použijte například hedvábný šál, kterým jemně přivážete partnera k posteli. Potom ho hlaďte pírkem nebo malým štětcem po celém těle. Pomalu se přitom svlékejte. Uvidíte, jak vás bude prosit, abyste ho odvázala!

Smysly
I chutné jídlo může být erotické. Udělejte si s partnerem malý piknik v posteli. Vyberte si jídla, se kterými si můžete pohrávat: maliny, jahody, led, med nebo čokoládu. Ke svádění můžete použít i sladkou šlehačku. Nastříkejte ji na partnerovo tělo a pomalu ji olizujte...

Hraní rolí
Toto zvládnou i začátečníci. Dohodněte si s partnerem schůzku v příjemné restauraci. Přijďte tam každý zvlášť a tvařte se, že jste se potkali vůbec poprvé. Dejte si tu námahu, opravdu to stojí za to. Oblečte si na sebe něco sexy, vyčešte si vlasy nahoru, upravte se tak, jak to běžně neděláte. Partner po vás zaručeně bude ještě víc toužit. Chovejte se jako dva úplně cizí lidé a znovu se poznávejte. Uvidíte, že tato hra vás za chvíli začne bavit.

Vaše milování může mít podobu hravých bezstarostných chvil, kdy objevujete nejen vášeň a lásku svého partnera, ale také svůj temperament a náruživost.
Autor: PROFIMEDIA.CZ

Stupňování
Nezačněte hned s profesionálním striptýzem. Vystupňujte touhu svého partnera. Například na večeři v restauraci si zujte pod stolem střevíček a konečky prstů hlaďte jeho nohy. Zavolejte mu do práce a popovídejte si o tom, co byste s ním právě teď chtěla dělat. Stanovte si navzájem pravidla her lásky, například: "Dnes večer mi musíš splnit všechna přání, a to bez jakýchkoliv tabu. Následující večer budu na řadě já..."

Dokazování lásky
I muži potřebují komplimenty. Bez obav řekněte tomu svému, že krásně voní, při polibku se ho zeptejte: "Vždycky chutnáš tak dobře?" Obdivujte jeho silné, jemné ruce, když vás hladí. Zatouží po tom, aby vás mohl svádět.

Věnujte svému partnerovi něžné dotyky, vašemu vztahu totiž prospívají.
Autor: z knihy Erotická masáž (nakladatelství Metafora)

Důvěra
Měli byste si vzájemně důvěřovat, jen tak budete nakloněni novým věcem. Nestyďte se říci svému partnerovi, co chcete a potřebujete. Bude mít pocit, že vás vůbec nezná. Kromě toho: pro ženy, které jsou sebevědomé a vědí, co chtějí, ztrácejí muži svá srdce...

Autor: archiv BPŽ