Nejtlustší člověk: Ve vězení zhubl přes 60 kilo!

22. října  2009 
 12:45

Nejtlustší člověk světa Paul Mason, který teď se svými 445 kily zaplňuje titulní strany zahraničních médií, se v roce 1990 dostal do vězení! A kvůli tamější stravě tehdy za rok zhubl o více než 60 kilo!

Paul si odseděl rok za to, že v době, kdy pracoval jako pošťák, kradl z dopisů peníze. Přistihli ho skoro při činu!

"Paulovi spolupracovníci věděli, že se na poště v Ipswichi, kde bratr pracoval, ztrácejí peníze z obálek. Jednou si poznačili bankovky v jedné z nich a Paula pak s nimi přistihli. Nikdy neřekl, proč to udělal. Možná to byly peníze na jídlo," vysvětluje celou událost Paulova sestra Louisa.

Kolos, který teď váží 445 kilo, měl v době, kdy ho zavřeli, "pouhých" 190 kilo. Vězeňská strava však k jeho tukovým zásobám tolik nepřispěla a za dobu ročního pobytu v žaláři zhubl o třetinu své váhy!

"Nebyly tam žádné svačinky, jeho oblíbené fish and chips nebo čínské lahůdky," tvrdí Louisa (43). Paul musel jíst normální vězeňská jídla, a není tak divu, že za 12 měsíců shodil více než 60 kilo.

Nejtlustší člověk: Jak vypadá jeho pokoj? Podívejte se tady!

Když byl Paul propuštěn, začal se okamžitě snažit, aby si svůj pobyt za mřížemi vynahradil. Skončil tak, že jedl 10krát více než dospělý člověk, a dokázal se vyšplhat až na neuvěřitelných 445 kilo!

Autor: INT, pal

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji