Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Čtenářka Blesku pro ženy Romana ( 34 ) se rozhodla zhubnout za pomoci výživové poradkyně a koktejlů FIT and SLIM

26. května 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Romana (34) je pohledná mladá žena, má dvě veselé děti a milujícího manžela. Jediné co jí však už pár let trápí je nadváha s kterou neúspěšně bojuje. S přicházejícím létem se tedy rozhodla vyhlásit své nadváze válku.

Pojdme tedy sledovat jak se jí bude dařit bojovat s nadbytečnými v následujících týdnech s kily za pomoci výživové poradkyně Jany  Schillerové z poradny Dietlinie, která jí doporučila zařadit do hubnoucího programu koktejly Fit and Slim.

Celý program na úpravu stravovacích návyků a redukci váhy začal návštěvou v poradně Jany S.

Jana nejprve Romanu změřila, zvážila a vyzpovídala, jak se stravuje. Romana si zapisovala před návštěvou co vše jedla. V jejím jídelníčku byla převážně vysokokalorická strava s velkým obsahem tuku.

Hodnoty měření vyšly šokující:

Romanina váha je 96 kg. Z toho 40 kg tuku. Tedy téměř polovina tělesné hmotnosti – 39%. V poměru k váze má naopak málo svalové hmoty 45%.  Její metabolický věk je 48.

Autor: Fit and Slim

Romana se vyděsila a o to víc jí to motivovalo začít se sebou něco dělat.

Nejen že se chce líbit svému manželovi ale záleží jí i na svém zdraví, které by bylo do budoucna ohroženo.

Při další návštěvě Jana předala Romaně výživový plán. Jídelníček, ve kterém vyřadila především – alkohol, tučné sýry, tučná masa, polotovary a dochucovadla. Fastfood, hotovky, omáčky, sladké piti a dezerty.

Do jídelníčku naopak zařadila zdravé tuky, ovoce, zeleninu, ryby… A také koktejly Fit and Slim místo některých hlavních jídel. Fit and Slim je skvělý pomocník při hubnutí s vyváženým obsahem všech základních složek výživy a doporučeného množství 23 vitamínů a minerálů. Každá porce koktejlu Fit and Slim současně obsahuje také  předepsané množství vlákniny, která zvyšuje sytící index a tím potlačuje projevy hladu.

Romaně byla doporučena i fyzická aktivita nejméně 2x týdně.

Držme tedy paní Romaně palce.

V příště se dozvíte, jak se Romaně daří bojovat s přebytečným tukem za pomoci nových stravovacích návyků a Fit and Slim.

Preventivní testování v PDF ke stažení ZDE!