Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Dokonalé křivky aneb Vytvarujte si postavu podle svého

16. září 2012 | 08:30

Pevnější prsa, štíhlejší pas, plošší bříško. Jde to i bez každodenního trápení v posilovně. Vytvarovat a zformovat postavu totiž můžete díky elektronickým pomocníkům i v pohodlí domova. Vyzkoušejte to!

Se svou postavou není stoprocentně spokojená asi žádná z nás. Nezáleží na tom, zda je nám dvacet či padesát. Trápí nás malá nebo povislá ňadra, povolené břišní svaly, nezpevněné pozadí. Jenže k pravidelnému cvičení se prostě přinutit nedokážeme.

Skvělou zprávou je, že teď už se ani nutit nemusíme. Formovat postavu totiž můžeme v pohodlí domova. Bez bolesti, potu i pohrdavých pohledů každodenních navštěvovatelů posiloven.

Je vědecky dokázáno, že lidé, kteří jsou nespokojení se svou postavou, jsou mnohem méně sebevědomější než ti, kteří svoji postavu považují za optimální.

Pořiďte si proto některý z přístrojů pro krásnější a přitažlivější postavu a získejte zpět ztracené sebevědomí! Je to tak snadné! Na e-shopu Netmedik.cz si vybere každý.

Pro pevnější břicho a zadeček
Multifunkční posilovací stroj J-5
Autor: netmedik.cz

Multifunkční posilovací stroj J-5 je unikátní svou konstrukcí a metodou cvičení, která maximálně využívá každého vašeho pohybu k formování a posilování všech partií dolní poloviny těla.

Stačí 15 minut pravidelného posilování denně a vaše břicho, zadeček a nohy se zbaví veškerého přebytečného tuku a vytvarují se do podoby, o jaké jste vždy jen snila.

Multifunkční posilovací stroj J-5 efektivně využívá klouzavého pohybu do boku a zemské gravitace, které tak vytváří optimální úroveň obtížnosti cvičení. Umožní vám tak okamžiku provést dřep, roznožení a snožení, čímž do cviku zapojíte všechny svaly dolní poloviny těla.

Díky klouzavému bočnímu pohybu jsou tak všechny svaly v průběhu celého cvičebního cyklu neustále v napětí, což ještě více napomůže jejich aktivitě, posilování, zvýší srdeční tep a tím i spalování kalorií.

Pro dokonalý dekolt

Toužíte po pevnějších a větších ňadrech? Pořiďte si je! A nemusíte kvůli tomu zrovna na plastiku. Masážní přístroj pro efektivní modelaci vám prsa zpevní, zformuje a zvětší.

Masážní přístroj Breast Shaper je určen pro tvarování a formování prsou. K tomu používá poznatků o elektrické stimulaci.
Autor: netmedik.cz
Jak to vlastně funguje? Masážní přístroj prsní tkáň stimuluje, akceleruje krevní oběh, aktivuje buňky a hormonální sekreci za pomoci vibračních kuliček. Vaše prsa budou zdravější a více sexy.

Díky akceleraci krevního oběhu a "rozhýbání" tukových buněk vznikne takzvaný "push up" efekt a Vaše prsa získají lepší tvar.

Pravidelná masáž této oblasti má i pozitivní vliv na celkový zdravotní stav Vašeho dekoltu včetně žláz a slouží i jako prevence proti nejrůznějším zdravotním potížím prsou.

Celou nabídku přístrojů pro formování postavy naleznete ZDE.

Komerční prezentace