Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Milování místo diety aneb víte, kolik kilojoulů spálíte při sexu?

Zjistěte kolik kilojoulů spálíte při sexu!
21. dubna 2012 | 14:00

Kdo rád a vášnivě jí, ten se prý také rád a vášnivě miluje. Když budete držet v rovnováze sex a dobré jídlo, zůstanete štíhlá, zdravá a spokojená. Při intimních hrátkách navíc posílíte celé tělo včetně problematických partií bříška stehen a zadečku.

Při intimních hrátkách navíc posílíte celé tělo včetně problematických partií bříška stehen a zadečku. Zkuste naše tipy a triky, které fungují.

Druhy lásky, které „fungují“

Sebeláska

Je základním východiskem nejen pro štíhlou linii, ale vůbec pro spokojený život. Když se nebudete peskovat, trestat, vyčítat si selhání, slabost nebo chyby, bude se vám hubnout mnohem lépe.

Třicetiletá Petra z Prahy se svěřuje: „Pomohla mi jedna věta, kterou mi řekla moje kamarádka: ‚Kdo jiný mě má mít rád, když ne já?‘ Od té doby jsem na sebe hodnější. To ale neznamená, že bych se nesnažila. Naopak, dodalo mi to sílu něco se sebou dělat.“  

Zamilujte se do svého hubnutí

jablko
Autor: Profimedia.cz

Pokud nenávidíte diety, sportování a zeleninu, nejdřív vyhledejte někoho, kdo vám všechno srovná hlavě. Budete-li se snažit a zároveň mít odpor ke svému snažení, moc nadějí na úspěch nemáte. Začněte hubnout až ve chvíli, kdy se na to budete těšit.

Objevte znovu lásku k jídlu

Během hubnutí nejezte potraviny, jež vám nechutnají. Najděte si pokrmy, koření, přílohy, jídla, která vám dělají dobře na jazyku a tím na duši. Neznamená to, že byste měla hned odsoudit kuskus, cizrnu nebo vločky, vyzkoušejte je, zkuste jim přijít na chuť.

Mějte ráda pohyb
Tanec
Autor: Profimedia.cz


Pohyb neznamená vždycky sport: můžete začít tančit, chodit pěšky po městě, častěji se milovat nebo si koupit štěně a chodit s ním pravidelně na dlouhé procházky. Stejně jako u jídla ale určitě vyzkoušejte nové věci. Rychle se pak vyznáte v tom, jestli jste hravá, a raději budete chodit na squash, máte ráda tanec a pustíte do kurzu salsy nebo vám vyhovuje klid, soukromí a rytmus například při běhání. Pokud budete hubnout s láskou, úspěch je zaručený.

- Pětiminutové vášnivé líbání: 200 kJ = spálíte tolik energie, kolik je v jedné malé broskvi.

- Patnáctiminutové milování: 600 kJ = tolik vyčerpáte zhruba ve stejném čase při sjezdovém lyžování.

- Hodinové milování 2400 kJ = spálíte hříšnou tabulku čokolády.

- Patnáctiminutové milování ve stoje: 1000 kJ = jeden chlebíček s pochoutkovým salátem a nemusíte mít výčitky svědomí.

- Patnáctiminutový orální sex (ano, i tím se vědci zabývali): 350 kJ = energeticky se rovná mističce jahodového kompotu.
Autor: Olga Poucheová, Kema