Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Branky, body, kokoti: Kdo se bojí vložek a hanebný panchart konečně prasákem

Video se připravuje ...
6. března 2020 | 08:00

Tak dlouho si o to koledoval, až ho odsoudili, a my ho konečně můžeme poslat do síně prasácké slávy!  Jo jo, sex, lži a video byly evidentně jeho osudem! K tomu si dejte ještě partu těch, kteří se cítí být ohroženi skutečností, že by snad někde někdo mohl dostat něco zadarmo!

 

Dejte si další díl vašeho oblíbeného pořadu Branky, body, kokoti! Čeká vás i pravidelná dávka pravěké genetiky aneb co všechno platí už od doby kamenné a proč se podle toho chováme jako idioti i dnes. A k tomu ještě návod, jak holky pěkně od malička připravovat na to, že vždycky s prachama vedle chlapíků ostrouhají.

Nás toho taky naštvalo nebo nepříjemně překvapilo dost, jak můžete vidět ve videu. 

Věcí, které nás točí, je spousta, a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích ve 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

 Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>

Autor: red
Video se připravuje ...