Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Branky, body, kokoti: Prasák za falešné větičky a bacha na americké mediky!

Video se připravuje ...
Branky, body, kokoti: Prasák za falešné větičky a bacha na americké mediky!
VIDEO: Karel Dlabač/BPŽ
16. září 2019 | 08:00

Tak kdopak si u nás tenhle týden naběhl na vidle? V galerii prasáků vítáme toho, jehož jsme tam chtěli mít už dávno, protože co výrok, to čím dál větší perla. Posuďte sami v novém díle vašeho oblíbeného pořadu Branky, body, kokoti. A bacha na americké mediky.

Mají totiž v Americe takovou pěknou tradici, že když už nějakého pacienta uspí, zevrubně ho prozkoumají i na jiných místech než na těch, s nimiž přišel na nějaký ten zákrok. To nechceš. 

A dost možná nechceš ani superdlouhou českou mateřskou dovolenou, která – zdá se – nevede k nirváně, ale k něčemu úplně jinému. Škoda že tohle zjištění třeba politiky moc nebere. Nám to přijde jasné jako facka. 

Křištálová lupa! Nominujete nás? Odkaz přímo ZDE 

Věcí, které nás rozčilují, je spousta, a článků na tohle téma jakbysmet. Něco tu ale chybí! Pořádný ženský hlas, který bez okolků a autocenzury řekne, co si doopravdy myslíme. A pořádně nahlas! Mluvíte o tom s kámoškami u vína? My to v pořadu Branky, body, kokoti řekneme tak, aby to slyšeli všichni!

Možná máte pocit, že ženy ve vyspělých zemích ve 21. století nemají za co bojovat. Je nám teplo, že jo, a hlavně, že nás chlap nebije, a do hospody koneckonců chodí všichni. Ale tohle si mohly říkat i naše předchůdkyně, a jen díky nim volíme a nemusíme chodit po ulici s guvernantkou! Nejde přitom jen o feminismus a o to, čím nás štvou muži, protože v našem pořadu Branky, body, kokoti to klidně osolíme i ženám, které nám míč nikdy nepřihrají.

Sledujte nás taky na Instagramu:

 Ostatní díly pořadu Branky, body, kokoti najdete ZDE >>>

Autor: red
Související články
Video se připravuje ...