Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šílené! Anorektička vyhrála soutěž modelek!

Vítězka televizní soutěže se v televizi chlubí svým úzkým pasem
3. prosince 2010 | 16:51

Svět modelingu se úplně zbláznil! Jinak se ani nedá vysvětlit šokující výsledek americké verze soutěže Hledá se Supermodelka. Již během castingu v ní způsobila rozruch Ann Ward (19), jejíž superúzký pas objal jeden z porotců svými dlaněmi. Jakkoli neuvěřitelně to zní, tato vyzáblá dívka nakonec vyhrála!

Kritéria módy postavena naruby

Ačkoli zástupy kritiků z mnoha zemí, kde se každoročně konají světoznámé týdny módy, se dožadují, aby vyhublé modelky z předváděcích mol zmizely, zdá se, že jde o boj s větrnými mlýny. Neuvěřitelným důkazem je vítězka letošního vydání televizní show Americas Next Top Model, kterou moderuje po celém světě, ale zejména v Americe proslulá modelka a herečka Tyra Banks (37). I ta sama přiznala, že Ann má skutečně podváhu a že jí do budoucna, kdyby dívka sama chtěla a potřebovala, nabízí pomoc.

Kráska? Kostlivec!

Na figuře podvyživené Ann byste kosti spočítali i pouhým okem. A její útlý pás doslova nahání hrůzu a u každého představu, jak se tato vysoká dívka dokáže udržet na nohou. Modelingový kontrakt, focení italské verze magazínu Vogue a úctyhodných 100 tisíc dolarů! To vše si odnesla brunetka z Dallasu, která se superštíhlou postavou propracovala až na samotný vrchol soutěže. Ve finále porazila 22letou blondýnku Chelsey s touhou stát se supermodelkou od svých tří let. A ta porážku nesla opravdu těžce!

Z mindráku vítězství

"Cítím se podvedená. Myslím, že já mám jako supermodelka všechno, Ann na to nemá, je vychrtlá," nechala se slyšet po vyhlášení výsledků zklamaná Chelsey. Pouze 19letá Ann naopak neskrývala nadšení: "Teď se konečně cítím doceněna." Narážela při tom na školní časy, kdy jí do očí bijící výška byla mezi spolužáky spíše přítěží. Tak či onak, Amerika má svou 15. supermodelku vybranou z "obyčejných" dívek. Zda však taková vítězka není pro ostatní země spíše odstrašujícím příkladem, raději posuďte sami!

Autor: INT, NBrk, Kšim