Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hýčkejte si svoje zdraví! Baňkování dokáže zázraky

Udělejte něco pro svoje zdraví díky baňkové masáži.
12. prosince 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Trápí vás bolesti zad, kloubů, ztuhlé svaly, otoky nebo třeba jen obyčejné nachlazení? Od těchto problémů vám uleví baňková masáž, která perfektně prokrvuje a má pozitivní vliv i na naše orgány. Nevěříte? Vyzkoušejte!

Díky baňkování se zbavíte nepříjemně ztuhlých svalů a zároveň si prokrvíte svalové tkáně a buňky. Je prospěšné i pro vaše orgány, protože dokáže detoxikovat organismus, téměř zlikvidovat problémy se zažíváním, močovým měchýřem i zánětem průdušek.

Baňkování má příznivé účinky i během nachlazení, chřipky nebo migrény. Mnohdy vám dokáže pomoci od nesnesitelné bolesti hlavy lépe, než cokoliv jiného.

Odkud pochází?

Baňkování neboli baňková masáž pochází ze staré Číny. Jedná se o speciální druh medicíny, která je stará několik tisíc let. Tehdy se baňky využívaly především k odstranění bolesti zad a pohybového aparátu. Později se zjistilo, že mají pozitivní účinky i na správnou funkci vnitřních orgánů.

Čím je baňkování vyjímečné?

Tento způsob terapie je jedinečný tím, že jako jedna z mála metod dokáže docílit intenzivního prokrvení masírované tkáně. Již po jednom zákroku se mohou dostavit pozitivní výsledky a nečekaná úleva.

Jak to funguje?

Použití baňek je velmi různorodé. Mohou se kombinovat i s jinými masážními technikami, nebo se přikládat na akupresurní body.

Sady pro terapii baňkováním jsou k dostání za různé ceny. Tu nejlevnější můžete pořídit za pouhých 990 Kč. Využijte extrémních slev a investujte do svého zdraví. Zdraví je totiž k nezaplacení!

Sadu pro baňkovou masáž můžete zakoupit přímo ZDE!

...
Autor: NETmedic