Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Je čas se pořádně osvěžit! Bazény totiž nemusí stát desetitisíce

23. července 2013 | 10:00
Prezentace klienta |

Skučíte, že je vám horko, zkoušíte termální vody, ale nejradši byste se při příchodu domů osvěžili v bazénu? Proč ne! Pořiďte si bazén na vaši zahradu, nebo terasu!

S tropickým počasím na sebe nenechají čekat ani velké slevové akce. Pokud vám vadí přeplněná koupaliště a chcete mít svůj vlastní bazén, jděte do toho! Bazény nutně nemusí znamenat velkou finanční zátěž a náročnou realizaci.

Bazény Bestway a bazény Intex představují cenově dostupnou variantu, jak si svůj sen o bazénu splnit. V sortimentu na www.sportnanetu.cz najdete dětské bazény pro nejmenší děti, ale také nafukovací bazény mnoha tvarů a velikostí, které ocení celá rodina.

Nafukovací bazén s velrybou, 203 x 157 x 107 cm, 516 Kč
Autor: sportnanetu.cz

Náročné zákazníky uspokojí velké zahradní bazény se samonosnou konstrukcí, které postavíte během několika málo minut bez použití nářadí. Tyto bazény jsou k dispozici samostatně nebo ve výhodných sadách, které obsahují také bazénové filtrace, bazénové plachty a set pro čištění a údržbu bazénu.

NAKUPUJTE ZDE

V sortimentu na www.sportnanetu.cz najdete nejen bazény, ale také bohaté bazénové příslušenství. Každý měsíc pro zde také najdete výhodné akce na bazény, díky kterým můžete zakoupit bazény až o 30% levněji. Navíc na vás čeká mimořádná akce. Když si totiž teď na www.sportnanetu.cz koupíte bazén, dostanete 10% slevu na bazénové příslušenství. Tak na co ještě čekáte?

Virivy bazen, 305 x 76 cm, 3201 Kč
Autor: sportnanetu.cz