Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vrátilo se nám léto: Přivítejte ho u vody v nových plavkách!

2. srpna 2012 | 13:21
Prezentace klienta |

Čeká nás parný víkend. Chystáte se o strávit u vody? Pak si pečlivě vyberte vhodný koupací úbor. Sytlově totiž nemusíme chodit jen do práce, školy, nebo na schůzku. Dobře musíme vypadat i u vody!

Pokud jste ještě nebyli na dovolené a v nejbližší době se na ni chystáte, pak je ten pravý čas začít řešit, jaké plavky si s sebou pořídíte! A protože je tato položka nepostradatelná téměř na každou letní dovolenou, je potřeba ji nezanedbat.

Kvalitní a skvěle vypadající plavky naleznete na www.do-pradla.cz! V nabídce pořídíte moderní kousky už od skvělých 96,- korun! V sortimentu najdete bikiny, plavky s vyztuženými košíčky, plavky vcelku a na své si přijdou i majitelky bujnějšího poprsí.

Výhodou na www.do-pradla.cz je, že si můžete nakombinovat vršek a spodek zvlášť, klidně jiného typu, barvy, či velikosti. Máte malá prsa, ale silnější boky? Nevadí, na www.do-pradla.cz, si vyberete tak, aby vám plavky dokonale sedly!

Stále ještě váháte, jaký kousek si pořídit?  Nedělejte si starosti. Na www.do-pradla.cz si vybere úplně každý! Navíc nakoupit můžete pro celou rodinu. Jak pro sebe, tak pro svého muže či přítele a dokonce i pro děti!

Vybírejte z kompletní nabídky ZDE!