Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Co s člověkem udělá užívání steroidů po dobu 30 let? Podívejte se!

21. srpna 2017 | 06:00

Rich Pana (45) každý den posiluje. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby do sebe už třicet let necpal steroidy. A to všechno jen kvůli kariéře kulturisty. Rich se ale chystá ještě přitvrdit.

Svalovec evidentně razí jednoduché motto: „Cokoliv bude třeba.“ Není tedy divu, že kvůli tomu, aby byl nejlepší, neváhal mnohé obětovat. Už od osmnácti let si do těla píchá anabolické steroidy a za víc než 30 let, kdy do sebe pumpuje jed, se z něj stala obrovská svalnatá příšera. Vyhrál díky tomu v roce 2003 kulturistické klání v Sacramentu a v roce 2009 pak v Los Angeles. Ještě před měsícem vážil 141 a půl kila, ale to mu ještě nestačí.

Podstupuje proto ještě tvrdší režim, kterému říká „Větší každým dnem“. Kromě pro něj neodmyslitelných steroidů a šíleně obtížné sérii cvičení si dopřává i dietu o devíti jídlech za den a proteinové koktejly, které jsou podle jeho slov tak velké, že by se v nich dalo i utopit batole.

Na Facebooku má Rich Piana přes milion fanoušků, ačkoliv mu kvůli umělému přifouknutí svalů nechybí ani odpůrci. Sám atlet ovšem ví, že jsou steroidy špatné, a na internetu před nimi varuje. Ovšem dodává, že pokud se člověk chce profesionálně věnovat kulturistice, bez nich to nepůjde. „Ale víte co? Já jsem šťastný za všechno, co jsem si vybral. A jsem spokojený s tím, jak vše v mém životě šlo. Jsem naprosto šťastný, že jsem si zvolil braní steroidů. Moje zdraví je v pořádku, všechno je dobrý,“ svěřil se Piana deníku The Sun.

Autor: haj
Video se připravuje ...