Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

VIP Prostřeno! Uhrančivý muž s kyvadýlkem dámám vyvěštil budoucnost

10. července 2012 | 06:12

VIDEO: Zpívající herečka Dáda Patrasová svým hostům připravila velké překvapení. Přivedla jim populárního věštce Stanislava Brázdu, předního českého jasnovidce, psychotronika a vizionáře, který jim prozradil, co je čeká a nemine.

Dnešní hostitelka má s psychotronikem Stanislavem Brázdou alias Stanleym Bradleym velmi dobré zkušenosti. Zřejmě i proto ho pozve, aby soupeřkám zpříjemnil večer a prozradil jim něco z jejich budoucnosti.

"Věřím mu, protože mi řekl spoustu věcí, které stoprocentně vyšly. Jednou mi povídá, že mám sama léčitelské, sebeléčitelské a věštecké schopnosti, a opravdu se mi to potvrdilo," přiznala v jedné slabé chvilce Dáda své tajemství.

"Třeba na vás mě okamžitě zaujalo, že máte krásnej, erotickej hlas. Takovej podmanivej, takže vy jste schopná lidi ovládat jen tím hlasem. Normálně to můžete vyzkoušet doma s partnerem nebo s kýmkoliv, že ho můžete použít třeba jako ovladač na televizi," prozradí Vlastě Žehrové praktické "tajemství". Co kdyby někdy došly baterky... Takový poznatek se může hodit.

Video se připravuje ...
Věštec Stanley Bradley dámám vyvěštil jejich budoucnost • VIDEO: FTV Prima

Jeho zátračnému kyvadélku neunikne ani Světlana Nálepková. "Máte vrozený léčitelský schopnosti, takže se můžete dožít tak od sto šesti let vejš. Ale problém u vás cejtim v něčem jinym a to, že jste smutná. I když tak navenek nepůsobíte a snažíte se být veselá, jste uvnitř smutná," prozradí jí.

Co zajímavého se dozví Michaela Kudláčková, která je sama vyhledávanou kartářkou? A prozradí Stanley kdo tentokrát odjede na exotický zájezd? Sledujte dnešní VIP Prostřeno na Prima family už ve 20:00 hodin.

V úterý: Kuchařská krasojízda Dády Patrasové podle Pohlreicha

„Prostírám na chalupě, protože je v Českém ráji překrásná krajina a úžasná atmosféra,“ upřesňuje místo svého večírku Dáda, která večer zahájí intimní vzpomínkou na hezké, ale i smutné chvíle svého života. Dnes už si jen přeje, „aby její rodina byla zdravá a aby se jejím blízkým dařilo“.

Hostina se chystá v letní kuchyni v konírně, kde se zalíbí i návštěvě. Večírek zahájí přátelské přivítání chlebem a solí, na programu je také věštění Standy Brázdy. A co zábava číslo dvě? Bude stylová a pěkně vypečená. Inu, jak se sluší na princeznu Koloběžku I. Koza Prima bude príma… A vlastnoručně nadojené mléko také.

Své hosty Dáda přivítá tradičně, chlebem a solí
Autor: FTV Prima

„Upletla jsem si na sebe bič, uvařím telecí líčka podle pana Pohlreicha. Pak jsem ale zjistila, že by to asi Vlastě nechutnalo, tak jsem udělal alternativu – jehněčí kolínko na červeném víně. Postup je stejný. Třetí alternativou jsou kuřecí závitky se šunkou, sýrem a bylinkami“, vysvětluje svoji hlavní trojkombinaci. „Maminka dělala tři chody běžně,“ dodává.

Přílohou budou lyonské brambory s mrkví podle šéfa, pít se bude hollywoodská limonáda a suché víno. Jak dopadne šéfův majstrštyk v podání Dády Patrasové? Bude se rozplývat na jazyku? Co si dámy vyberou? Zdá se, že kuře zbude na Felixe...

Předkrm a dezert budou italské – bruschetta se sardinkami, citronovým přelivem a parmazánem jako předehra a vyšlehaná ricotta s akátovým medem, balzamikem a sezamovými krekry jako sladká tečka.

 „U Dády mám všechno poprvé,“ uvědomuje si nadšená kamarádka Vlasta. „Felixi, ty se máš!“

Video se připravuje ...