Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Meghan Markle vs. Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video se připravuje ...
Meghan Markle vs Kate Middleton: Jaký je mezi nimi rozdíl?
VIDEO: HarpersBazaar
10. prosince 2017 | 06:00

Určitě jste zaznamenali, že je kolem královské rodiny pěkně rušno. Média zaplavují zprávy a fotografie prince Harryho a jeho snoubenky Meghan Markle. Není se čemu divit. Na jaře nás čeká další královská svatba, a tak chceme o Meghan vědět co nejvíce. Brzy se stane součástí královské rodiny a my vám přiblížíme, jak se liší od vévodkyně Kate. 

Minulý týden oznámil Kensingtonský palác radostnou novinu: princ Harry a Meghan Markle jsou zasnoubeni. Zpráva, na kterou čekalo mnoho z nás, se konečně potvrdila a my se můžeme na Meghan zaměřit pěkně zblízka. Jaký je mezi ní a vévodkyní z Cambridge rozdíl? 

Rodina

Kate se narodila a vyrůstala v hrabství Berkshire. Je nejstarší dcerou Michaela Middletona, leteckého dispečera, a Carole, letušky. Její rodiče vlastní Party Pieces, objednávkovou společnost, která se zabývá prodejem párty doplňků a dekorací. Když byly Kate dva roky, dostal její tatínek pracovní nabídku v Jordánsku, tam pak žili tři roky. Meghan se narodila a vyrůstala v Kalifornii. Její matka Doria Radlan je afroamerického původu a živí se jako psychoterapeutka. Otec Tom Markle je kameraman. Rozvedli se, když bylo Meghan šest let. 

Kariéra

Kate studovala dějiny umění na škole St. Andrews, kde se seznámila s princem Williamem. Pracovala na částečný úvazek pro firmu Jigsaw a později byla zaměstnaná v rodinné firmě. Meghan studovala mezinárodní vztahy a jejím přáním bylo stát se političkou. Její kamarádka ji ale seznámila s filmovým producentem, kterému se Meghan zalíbila. Krátce poté si zahrála ve svém prvním filmu. Přivydělávala si také jako asistentka v populárním americkém pořadu Deal or No Deal. Než se Meghan stala herečkou, pracovala jako kaligrafka a modelka. Jelikož se brzy stane členem královské rodiny, musela svou hereckou kariéru pověsit na hřebík. 

Milostné vztahy 

O milostném životě Kate a prince Williama moc nevíme, protože nebyli na veřejnosti viděni s jinými partnery. Zato Meghan a Harry vedli bohatý milostný život. Meghan je dokonce rozvedená, což se nelíbilo královské rodině. Zároveň nebyli nadšení z její herecké kariéry. Přestože po čase královna Alžběta II. se sňatkem souhlasila, svatby se nezúčastní. Královna je hlavou anglikánské církve, a proto není vhodné, aby se účastnila svatby člena královské rodiny s někým, kdo už je rozvedený. Také princ Harry vystřídal několik partnerek. Teprve Meghan ho dokázala zkrotit a získat si jeho srdce. 

Přátelé 

Jelikož se Meghan dlouho pohybuje ve světě showbyznysu, patří mezi její blízké přátele například herečka Priyanka Chopra nebo tenistka Serena Williams. S tou se Meghan seznámila na charitativní akci, kde si padly do oka. Serena prý Meghan hodně pomohla a radila jí v tom, jak se vyrovnat s popularitou. Oproti ní si Kate udržuje vztahy s přáteli, se kterými se seznámila na univerzitě. 

Styl

Musíme uznat, že obě jsou opravdu krásné a že mají skvělý vkus. Kate je známá pro svou přirozenou eleganci, nebojí se sáhnout po šatech z konfekce, a když si nějaký kousek zamiluje, klidně ho nosí vícekrát. Vždy je dokonale upravená a její styl se stal inspirací pro mnoho žen po celém světě. Co se týče Meghan, tak ta také nikdy nešlápne vedle. Její styl je osobitý, uvolněný a v jejím šatníku nechyběly sexy odvážné kousky. To se ale se zásnubami s princem Harrym mění. Jako jeho budoucí žena a člen královské rodiny bude muset sáhnout po umírněnějších kouscích. 

Nahlédněte do fotogalerie a podívejte se na nejpovedenější outfity Meghan Markle. Líbí se vám? 

Autor: Aneta Pařízková