Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

6 rozdílů mezi královskými bratry Harrym a Williamem

  • Bratři jak se patří: Zarostlý "rošťák" Harry a princ William
    17. března 2014 | 06:00

    Dva bratři, jedna královská rodina, jedna krev a přitom je každý úplně jiný. V čem se liší a jak moc, na to jsme se dneska zaměřili.

  • Ženy


    Přítelkyně prince Harryho Cressida
    Autor: Profimedia
    William je již ženatý a vzal si svou školní lásku, která byla v podstatě jeho jedinou partnerkou. Sofistikovaná, vzdělaná a oblíbená. Jejich svatba byla veliká událost. Kdežto Harry, ten střídá holky skoro jako ponožky a rozhodně si rozhodl užívat si i v tomto směru života. Nyní, ve svých třiceti letech by již rád založil rodinu a našel si blonďatou tanečnici, kterou pravděpodobně letos poprvé představí královně.

  • Vzhled


    princ William
    Autor: Facebook
    Od malička byl William ten krásnější princ, který se velice podobal své mamince, princezně Dianě. Zrzavý Harry se zdál být takovým ošklivým kačátkem, které bude vždy vyrůstat v bratrově stínu. Ovšem postupem času se trošku karty obrátily. William přišel o svou kštici a Harry zmužněl, nyní se už ani zdaleka nedá mluvit o tom, že by jeden z nich byl výrazně pohlednější.

  • Povinnosti


    William se usmíval na své fanoušky
    Autor: EPA
    Jako teoretický, budoucí následník trůnu, nese na svých bedrech již od malička William tíhu zodpovědnosti a také se podle toho celý život chová. Jeho život rozhodně neprovází skandální, nahé fotografie, kterými se plní přední stránky bulvárních časopisů. Žije podle pravidel, protože jako nastávající král si nemůže dovolit ztratit respekt lidí. Harry je úplný opak, je to rebel, který udělal už nejeden průšvih, ale veřejnost je k němu v tomto ohledu velice benevolentní.



  • Oblíbenost


    Princ Harry je aktivní v britské armádě.
    Autor: Profimedia
    William je sice lidmi milován, ale pravděpodobně, kdyby se udělala anketa v oblíbenosti obou bratrů, vyhrál by Harry. Právě proto, že je to takový rebel, je lidem něčím bližší, je to taky velký exhibicionista, který miluje přítomnost kamer a mikrofonů. Rád mluví a neustále si dělá legrácky, kterými baví všechny kolem. William je mnohem plašší a rozhodně není tolik výřečný, jako jeho mladší bratr.

  • Volný čas


    Princ William a Kate Middleton.
    Autor: Profimedia, Reuters
    Zatím co princ William tráví svůj volný čas doma se svou rodinou a věnuje se svým rodičovským povinnostem, jeho mladší bratr je známý svou zálibou v nespoutaném veselí. Ve svém volnu, tak vymetá noční bary a kluby a užívá si života.

  • Styl


    Princ Harry by se rád oženil.
    Autor: profimedia.cz
    Nedá se říct, že by si ani jeden z nich liboval v módních výstřelcích. V každém případě je Harry obléká nohem uvolněněji než jeho starší bratr. Také hříva jeho rudých vlasů mu dodává rošťácký výraz, kdežto William se začíná stále více podobat svému otci.

Diskuse ke článku
.